2777
2789
عنوان

کسی می دونه تکلیف این نذر من چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 31 پست
همین الان ۳۰۰تا رو بفرست گلم

منظورم تا قبل از اذان صبحه که هنوز روز بعدی شروع نشده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم گلم، خودت بهتر میدونی عزیزم لازم نبود بیکار که شدی صلوات بفرستی، مثلا من میدونم که هر ر ...

من یکم وسواس دارم میترسم اشتباه شه، حتی با صلوات شمارم استرس میگیرم.

امشب اول مهمون اومد بعد یه سری مسائل، منم بکل فراموش کردم.

پس از اول میفرستم

منظورم تا قبل از اذان صبحه که هنوز روز بعدی شروع نشده

میشه اینجوری؟ چون من مشخص نکردم تو نذرم که روز از کی تا کی میشه. فقط گفتم هر روز. ولی چون تو ذهن آدم هست که از دوازده شب به بعد روز جدیده گفتم حتما نذرم خراب شده

یعنی نباید تو صیغه نذر ذکر بشه؟ کلا اینجوری حساب میشه؟

صیغه نذرنمیدونم ولی نیت ختم وچله اینامیکنی اینومیگن حالاشبی ادامه صلواتاتوبفرست فردازنگ بزن دفتر سوالات شرعی ببین چی میگن

میشه اینجوری؟ چون من مشخص نکردم تو نذرم که روز از کی تا کی میشه. فقط گفتم هر روز. ولی چون تو ذهن آدم ...

بله عزیزم

چون از لحاظ شرعی، روز از اذان صبح شروع میشه. قدیم که ساعت نبوده. 

مخصوصا که شما میگی مشخص نکردی تا ساعت چند باشه.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ممنونم عزیزم الان بقیشو فرستادم  مرسی دلم آروم شد

خواهش میکنم عزیزم 

ان شاءالله قبول باشه 🌺