2777
2789

سلام خانوما یه سوال داشتم هرچی تو نت گشتم نتونستم بفهمم باید چیکار کنم.

من نذر کردم که چهارده هزار صلوات بفرستم، هر روز هزار تا و هر روزش رو تقدیم به یکی از چهارده معصوم کنم.

حالا امروز تا شیش شب هفتصد تاش رو فرستادم.

بعد از اون هی یادم میفتاد باید بفرستم کار پیش میومد. فراموش کردم یهو بعد ساعت دوازده شب دیدم صلواتمو نفرستادم.

حالا باید نذرمو از اول ادا کنم؟ یا میتونم بفرستمو بقیشو ادامه بدم؟ کسی میدونه چیکار باید کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان ۳۰۰تا رو بفرست گلم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

دوستان ببخشید تک به تک جواب ندادم.

نذرم برای مسئله خیلی مهمیه. میدونم خدا مهربون تر از این حرفاست واقعا، ولی میترسم اینجوری نذرمو خراب کرده باشم.

آخه نذرم قبل از گرفتن حاجته. یعنی نذر کردم بفرستم صلواتارو، انشالله خدا حاجتمو بده

آره عزیزم نذر کردم پشت سر هم بفرستم

والا چی بگم گلم، خودت بهتر میدونی

عزیزم لازم نبود بیکار که شدی صلوات بفرستی، مثلا من میدونم که هر ربع ساعت 200 تا صلوات میفرستم، مثلا میرم مشغول کارم میشم آشپزی میکنم و صلوات میفرستم، بعد از 1 ساعت میدونم که 800 تا صلوات فرستادم، نمیخواد حتما بیکار باشم و تسبیح دستم بگیرم

دوستان ببخشید تک به تک جواب ندادم. نذرم برای مسئله خیلی مهمیه. میدونم خدا مهربون تر از این حرفاست و ...

گلم شرایط نذرتو درست اجرا نکردی، بنظر من از نو شروع کن، البته این نظر منه