2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خودمم میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 23 پست
خانوادع شما راضین دخترشون اینجوری عذاب بکشه  عزیزم شما اینجوری خودتو عذاب میدی افسردگی میگیریا ...

خانواده من اعتقادشون اینه که فقط باید سکوت کنم و اگه اذیتم میکنه جوابشو بدم مقصر منم چون جواب دادم

عزیزم اصلا اجازه نده روت دست بلند کنه آخه این که موضوع خاصی نیست که بخواد دعوا راه بندازه چ برسه به ...

عصبیه

دیروز  برای دخترم خرید داشتیم رفتیم پدرمادرشم بودن انقد غر زد باباش گفت هر کی باهات بیاد بیرون خسته میکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصبیه دیروز  برای دخترم خرید داشتیم رفتیم پدرمادرشم بودن انقد غر زد باباش گفت هر کی باهات بیاد ...

خب نمیشه که اینجوری شما چ گناهی داری... باید حتما مشاوره بره و درمان بشه وگرنه اصل وجهه قشنگی نداره کتک زدنش.... اینجوری بمرور زمان بشدت ازش دلسرد میشی و فقط نفرت و کینه می مونه ته همه ی دعواهای زن و شوهرا وقتی طولانی و روتین بشه همینه... اگه زندگیتو دوس داری ازش بخواه مشاوره بره و درمان بشه

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
خب نمیشه که اینجوری شما چ گناهی داری... باید حتما مشاوره بره و درمان بشه وگرنه اصل وجهه قشنگی نداره ...

خودم الان دارم مشاوره میرم اما اون نمیاد باید راضیش کنم

ممنون از نظرت

خودم الان دارم مشاوره میرم اما اون نمیاد باید راضیش کنم ممنون از نظرت

خواهش عزیزم... کاربسیار خوبی میکنی انشالله که ایشونم راضی میشه و میاد و زندگیتون عاااالی و شیرین میشه عزیزدلم بهترینا رو واست آرزو میکنم ..... 

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه