2777
2789

عزیزدلم زرشک و زعفرون ک از قدیم بوده ....اما طبق علم کرفس ضرر داره حالا شاید رو بعضیا تاثیر نزاره اما ریسکه من کل بارداریم نخوردم 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن گرمیجات کمتربخوری..پروتئین خوبه..دکترم به من گفت برنج وماکارانی ارزش غذایی ندارن سبزیجات میوه جات ومواد پروتئینی برای جنین مفیده..ان شالا بارداری وزایمان راحتی داشته باشی عزیزم

بازم بگید از تجربتون

من خودم کارم طب سنتیه یه چیزایی و برحسب تجربم بهت میگم البته هنوزم خیلیا قبول ندارن اما به نظرم رعایت کن...

گرمیجات زعفرون و دارچین و... باعث خفگی و خدایی نکرده سقط میشه .

کرفس شاید توبارداری و شیردهی و...مشکل ساز نباشه اما میگن زنانی ک دوران بارداری مقدار زیادی کرفس مصرف کردن بچه هاشون بعد سن بلوغ دچار بیماری صرع میشن...

جیگر هم بخاطر داشتن ویتامین A مصرف بیش از حدش ضرر داره البته بعضی دکتراهم نظرشون اینه ک اصلا نخوری ..

پلو و ماکارونی و سیب زمینی هیچ تغییری تو وزن نینی نداره اما خودت پف میکنی ...

مصرف مقدار خیلی کم مشکلی نداره از هرچیزی

روزانه ۵ تا دونه خرما و یک لیتر شیر بخور. ١۴ تا بادوم هم خوبه ... خرما باعث صبوری و ارامی نوزادت میشه ...کتاب زیاد بخون و شاد باش ...دوران بارداریت هر طوری بگذره بعد روی نوزادت تاثیر داره ...به سلامتی زایمان کنی

من خودم کارم طب سنتیه یه چیزایی و برحسب تجربم بهت میگم البته هنوزم خیلیا قبول ندارن اما به نظرم رعای ...

ممنون بازم بگید دیگه چی 

سیب و ماهی گفتن خوبه کلا پروتیین 

ممنون بازم بگید دیگه چی  سیب و ماهی گفتن خوبه کلا پروتیین

ماهی ک تن اصلا نخور ....ماهی هایی بخور ک جیوه نداشته باشه