2777
2789
عنوان

عجیب ترین سوالی توی خواستگارتان پرسیدن؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 31162 بازدید | 348 پست
بشدت پررو هستن بعضیا  حالا اینکه دنبال خانوم استخدام رسمی و پولدار هستی مشکلی نیس ولی اینکه بر ...

آدمو باید برای خودش بخوان عزیزم نه برای حقوقش 

شاید دلش نخواست دیگه بره سرکار 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
آره پس چی!!! تو دبیرستان انگیزه بیشتر بچها از خوندن برا پزشکی خاستگار پیدا کردن بود خداشاهده بعد ک ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خاک تو سر کسی که دنبال خواستگاره 

من یه دوس پسرم داشتم پزشکی میخوند سال پنجم 

خواستگارم هم بید 

بهش میگفتم برو با همکلاسی های خودت می‌گفت نه تو سلیقم نیست 😂😂😂😂😂😂😂

میگفتم بابا برو حداقل با آین پرستاری ها می‌گفت نه خوشم نمیاد 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آدمو باید برای خودش بخوان عزیزم نه برای حقوقش  شاید دلش نخواست دیگه بره سرکار

شرایط اقتصادی سخته الان اکثرا دنبال خانم شاغلن به نظر من مشکلی نداره،همانطور که ما خانم ها همه حوانب آقا رو درنظرمیگیرم اوناهم حق دارن،البته نه برای اینکه آقا بشینه خونه خانم پول بیاره براش

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خاک تو سر کسی که دنبال خواستگاره  من یه دوس پسرم داشتم پزش ...

لایک!

کلن دانشجو های پزشکی خودشون میدونن چ تحفه هایی هستن😣البته بلانسبت پزشکای نی نی سایتی و بی اف محترم شما😁

LGBT
باشه گلم ی گروه یا کانال بزن  لینک شو برام بفرست.

براتون درخواست دوستی دادم عزیزم

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          
شرایط اقتصادی سخته الان اکثرا دنبال خانم شاغلن به نظر من مشکلی نداره،همانطور که ما خانم ها همه حوانب ...

من خودم موافق این هستم که خانم شاغل باشه اما نه برای ازدواج برای این که برای خودش پس انداز کنه 

اما این که طرف به خاطر حقوق زن بره جلو خیلی رشته 

هرچقد هم شرایط اقتصادی بد باشه این وظیفه مرد هست که کار کنه حتی اگر زن تمام حقوق رو برای خودش برداره 

این که فقط برای حقوق زن برن جلو ،اونو خرد می‌کنه 

زن ها باید به مسئله پول توجه کنند چون باید یه تکیه گاه هم از نظر مالی هم از نظر روحی داشته باشند و همچنین پدر هابی که بتونه بچه هاشون رو دررفاهدبزرک‌کنه 

ژتداداش من شاغل هستند اما ملک و املاک دارن برای خودشون .

لایک! کلن دانشجو های پزشکی خودشون میدونن چ تحفه هایی هستن😣البته بلانسبت پزشکای نی نی سایتی و بی اف ...

😂😂😂😂😂من بی افم رو زدم تو دیوار بابا 

نمیخواستمش 

روز اول پسره با مادرش اومده بودن خونمون بعدش وسط حرفاش گفت از ادم خسیس که بدت نمیاد؟ آخه من خسیسم؟

منم کپ کرده بودم

بعدشم گفت اگه یکی دوسال بعد از ازدواج معتاد بشم طلاق میگیری؟؟؟

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

من در اولین جلسه خواستگاری پرسیدم شما مردسالارید؟   ینی کپ کرده بود بیچاره خندید و گفت ما در خونه مون همه مرد هستیم به جز مامانم و رئیس هم مامانمه  ینی کلا مردسالاری چیه دیگه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
ای بابا میدادی اینطرف خو😒😒😒😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اوف ولش کن 

با مرد پزشک ازدواج نکن 

یه خواستگارم هست هی به مامانم میگه دخترت قصد ازدواج داره بگیریم واس پسرمون؟

از اونور مامان بزرگش ازم میپرسه کی درست تموم میشه؟

حس میکنم نمیخوان هزینه دانشگام بیوفته گردنشون 😂😂

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      
یه خاستگار سنتی داشتم تا اومدیم نشستیم حرف بزنیم همش این شکلی بود😍😍😍😍😍 وقتی از اتاق میرفت بیرو ...

😂😂😂وای 

طفلی رو پناه میدادین خونتون یه مدت تو ذوقش نمی‌خورد 😂 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه خواستگارم هست هی به مامانم میگه دخترت قصد ازدواج داره بگیریم واس پسرمون؟ از اونور مامان بزرگش از ...

بگو الان اومدید ک اومدید وگرنه پشت سرتونم نکا نکنید 😎😂

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40