2789
عنوان

با بیست و دو سال سن هنوز اضطراب اجتماعی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 45 پست
ببین این حس اضطراب اجتماعیت چطوره؟ مثلا فکر میکنی همه زیر نظرت دارن وقتی بیرون میری ؟ مثلا فرضا یه ت ...

بیشتر تو صحبت اینجوریم کلا از تماس چشمی خیلی میترسم همش سرم پایینه البته بیشتر پیش مردا این مدلیم یعنی با خانوما راحت صحبت میکنم ولی با مردا ناخودآگاه اخمم میره توهم حتی رفیقم میگفت با مردا حرف میزنی صدات کلفت تر هم میشه کلا ادم خوش خنده ایم ولی نمیدونم چه مرگمه واقعا دیوونه شدم همه جا هم که محیط زنونه نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من توی محیط حرفه ای و کار هم بودم

ولی هنوز کاملا برام روال نشده روابط اجتماعی

از بیرون خیلی خوشرو و مسلط به نظر میام، ولی توی ذهنم پر از افکار و استرسه

به نظرم بخش زیادیش ارثی حاصل تربیت و تجربیات بچگیه

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

منم اینجوریم ولی وقتی این حس سراغم میاد توی دلم میگم مگه طرف میخواد بخورتت که اینجوری فکر میکنی؟

اینو که میگم تقریبا 80 درصدش از بین میره

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

منم اینجوریم ولی وقتی این حس سراغم میاد توی دلم میگم مگه طرف میخواد بخورتت که اینجوری فکر میکنی؟اینو ...

اینم اضافه کنم که من همش فکر میکنم هرکی نگاهم میکنه فکر میکنه قیافم خوب نیست یا مثلا داره به یه چیز بد از قیافه و رفتارم فکر میکنه

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

واقعا هیچ دوستی ندارین؟فکر کردم منم که ابنجوریم

دوست داشتم ولی تعدادشون کم بوده اخیرا با سه تاشون که صمیمی هم بودم بهم زدم کلا بعد از اونا تنها شدم یکیش که رفت المان یکیش ارشد میخونه یکی دیگش هم قبول شد یزد کلا منو ول کردن الان فقط یه رفیق دارم از دبیرستانم که سالی یکی دوبار همو میبینیم یکی دیگه هم هست باهاش رفیق سدم امسال ولی خب خیلی همو نمیبینیم یه رفیق مجازی هم دارم که خب با اون سی ساعت فاصله دارم من شیرازم اون بندرترکمن همین دیگه متاسفانه

اینم اضافه کنم که من همش فکر میکنم هرکی نگاهم میکنه فکر میکنه قیافم خوب نیست یا مثلا داره به یه چیز ...

اخه من قیافمم خوب نیست واسه همین صد در صد میدونم بخاطر همینه به هرحال به این نتیجه رسیدم ادم خوشگل که باشه هرجا بره مردم خودشون میان باهاش سر صحبت و باز میکنن ادمایی عین من مجبوریم شثت تا تریک بزنیم که یه نفر بهمون سلام بده

اخه من قیافمم خوب نیست واسه همین صد در صد میدونم بخاطر همینه به هرحال به این نتیجه رسیدم ادم خوشگل ک ...

منم قیافم معمولیه ولی خب والا من زشت میمونی دیدم با اعتماد بنفس بالا و ارتباط اجتماعی قوی

منم اینجوریمیه مدت خیلی کمتر شد ولی بازم تو جاهای شلوغ یا توکافه ی تقریبا شلوغ عصبی میشم و استرس میگ ...

منم همینم خیلی عصبی میشم بعد کسی پیشم باشه پرخاش میکنم اصلا عرق سرد کل بدنمو میگیره مجبور شم حتما برمیگردم

من توی محیط حرفه ای و کار هم بودمولی هنوز کاملا برام روال نشده روابط اجتماعیاز بیرون خیلی خوشرو و مس ...

وای حالا خوبه شما میتونین خوشزو باشین من استرس میگیرم نمیتونم اصلا لبخند بزنم

منم همینم خیلی عصبی میشم بعد کسی پیشم باشه پرخاش میکنم اصلا عرق سرد کل بدنمو میگیره مجبور شم حتما بر ...

وایی دقیقا دیروز همین شد برای من

تو کافه انقدر حالم بد شد گفتم پاشو بریم قدم بزنیم

اره دیگه ترکیب زشت و غیراجتماعی وحشناکه

مطمئنم خودت فکر میکنی زشتی چون منم این شکلیم و فکر میکنم قیافم واقعا بده ولی معمولیه در اصل

اینا ریشه داره توی بچگی و رفتارهای خانواده خودت باید پیگیری کنی درست بشه

بیرون رفتنم خیلی افتضاحه با هیچکی حرف نمیزنم فقط الکی میرم بیرون هر روز کلا خونه نشین نیستم بیشتر شخ ...

همین هم عالیه

میدونی چرا بهت میگم

چون خودم توی کرونا که همه خونه نشین بودیم ، بعدش خیلی سختم بود بیرون برم

البته کلا شخصیتم اهل گشت و گذار نیست ولی خب همین بیرون رفتن بعد از کرونا داشت اذیتم میکرد

دقیقا مثل تو شروع کردم رفته رفته بهتر شد ولی خب طول کشید تا درست بشه

فقط خودتو توی خونه حبس نکن