2777
2789

خانما و دخترای با سیاست بیاین بگین چکار میکنیدبرا شوهر یا دوست پسرتون تکراری نباشید و مطیعتون باشه یکم تجربه هاتو رو بگید و کلا طریقه رفتاراتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم ادا در نمیارم ... البته خود من تو خلوت با شوهرم به شدت دلبره لوسه و عشوه میاد😁😁😜😂 ..خودمم عاشق خودم میشم ..تو جمع هم یه خانوم متین و شیک پوشم ک همه ازم تعریف میکنن و شوهرم بیشتر جذبم میشه 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

مهربونم دلبری میکنم ازش تعریف میکنم بیرون رفتنی بغلش میکنم تازه نینیم دارم میرم جلواینع باشکمم حرف میزنم اونم ذوق میکنه؟😍😍😍

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
برا شوهر که نمیشع

برا دوست گفتم... برا شوهرم همیشه مهربون مهربون نباش نمیگم دعوا کنی نه مثلا یه روز عالی باش یه روز عادی... یا یه روز محلش بده یه روز کلا بذار اون بیاد غیر قابل پیش بینی باش

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️
خب بحث نمیشه؟  

من مجردم ولی خیلی تاثیر داشت... نه اخه دعوا نمیکنم ک بحث بشه که... مثلا یه روز کمتر محلش میدم به خودم میرسم... با دوستام بیرون میرفتم عکس میذاشتم... 

یه چیز خیلیییی مهم چه دوست چه شوهر هیچ وقت توی عصبانیت مرد تازه توهم عصبی نشو و جواب بده و داد بزن به جاش هیچی نگو و ساکت شو سنگین رفتار کن محلش نده میتونی صحنه رو ترک کنی خودش میاد منت کشی و نازتو میکشه بعد از داد زدناش... 

چون اگه توهم داد بزنی خصلت مردونه پیدا میکنی و بیشتر دوست داره باهات بجنگه... باید ظریف و زنانه رفتار کنی... 

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️