2777
2789
عنوان

گوشی شوهرتونو جلوش چک میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 34 پست
منم دلم اینستامیخاد ولی اون نمیزاره من توگچشیم داشته باشم منم نمیزارم اون داشته باشه  بش شک ند ...

اونم نمیذاره من داشته باشم. چند بارم خواهر شوهرم حرف انداخته یا پسرم گفته مامان بده برات نصب کنم. ولی چپ چپ نگاشون کرده.. من برام مهم نیست که حتما داشته باشم. والا اصلا جیز خوبی نیست. بعدم کلی اینترنت نیخوره. بهتر که از اینترنت همسر بخوره😂😂😂😂

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من خیانت مجازی دیدم ازش.به نظرتون جلو روش چک کنم که ببینه دیگه حواسم هست بهش یا نه اصلا اینکارو نکنم

اره. بدار بدونه چک میکنی.

البته اگه زرنگ باشه پاک میکنه خو

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اونایی که میگن نه😁😁😁😁😁😃 من اره وقتایی که خوابه 

صداقتت و قربون😂😂

اونم نمیذاره من داشته باشم. چند بارم خواهر شوهرم حرف انداخته یا پسرم گفته مامان بده برات نصب کنم. ول ...

مام بخاطر نت نصب نمکنیمو خیلی بی ادبی دارع

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...