2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره لطف خداست ولی خانم های خونه دارم میتونن کمک حال شوهر باشن با کم توقعی و درک متقابل

لبخشید میتونم بپرسم کارتون چیه؟

والا من شوهرم تو یه شرکت مَشغول کار بود و واسه منم کار پیدا کرد ولی قسمت نشد برم یعنی نخواستم برم غربت ولی الن پشینونم  الان شهر خودمون بیکاریم شوهرم با ماشین کار میکنه

لبخشید میتونم بپرسم کارتون چیه؟ والا من شوهرم تو یه شرکت مَشغول کار بود و واسه منم کار پیدا کرد ولی ...

دبیرم

اشکال نداره ذات زن رو خدا شکننده آفریده و همیشه زن هارو مخصوص کار خونه قرار داده 

حضرت علی در نهج البلاغه می‌فرماید زن ریحانه هست نه قهرمان یعنی فقط باید لطافت و روحیه لطیف زن مورد توجه مرد قرار بگیره پس زیاد سخت نگیر مهم اینه که چقدر به فکر همسرت هستی خدا بزرگه♥️

دخترا یه چی بگم هیچ وقت به زور چیزی رو از خدا نخواید💟
دبیرم اشکال نداره ذات زن رو خدا شکننده آفریده و همیشه زن هارو مخصوص کار خونه قرار داده  ...

قربونت خیلی خوب حرف میزنی ولی من باعث بیکاری شوهرم شدم هیچ وقت خودمو نمی بخشم خود خواه بودم متوجه نبودم

قربونت خیلی خوب حرف میزنی ولی من باعث بیکاری شوهرم شدم هیچ وقت خودمو نمی بخشم خود خواه بودم متوجه نب ...

قربونت عزیزم لطف داری♥️

شاید اینجور که میگی باشه ولی دیگه با سرزنش کردن خودت چیزی درست نمیشه که

خداروشکر کن که یه همسر کاری داری که دنبال روزی حلال هست بقیه با صبر و کم توقعی حل میشه

فدات آره خیلی تلاش میکنه اهل حلال و حروم هم هست

خوب خداروشکر خدا روزی رسونه عزیزم فقط از رحمت خدا نا امید نباشی کافیه موفق باشی😊♥️