2777
2789
عنوان

ورم استخوان بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 41811 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.اسی تو رو خدا بیا بگو ورم استخون بینیت کم شد من یک ماه و چهار روزه عمل کردم استخون بینیم پهن هس ...

عزیزم جمعتر میشه برامن جمع تر شده.ولی هنوز خیلی ورمم

عزیزم منم بینیم استخونی بود دکترم طبیعی عمل کرد الان حس میکنم از قبلم بزرگتره شما تو این مدت ورمش کم ...

سلام خوبی منم مشکل شما رو دارم الان بهتر شده ورم بینیت کوچیک شده

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
من پنج ماه و نیمه عمل کردم بینیم بزرگه  به نظرتون امیدی هست خوب بشه؟  استخون بینی هم ورم م ...

وای آره خیلی بهتر میشی.من تا ۹ ماه خیلی استخونش پهن بود.الان خیلی بهتر شده.ولی دکتر گفت ۱ سال ونیم باید صبر کنی

استخونم ورم ميكنه من بعد ٦ ماه تازه ورم استخونش رفته كلا

سلام عزیزمشما کجای استخون بینیت ورم داشت

من بالا قسمت دماغی عینک قلمبه است عین قوز که روی دماغ درمیاد

بینیم رو کج کرده