نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ممنونم عزیزم پازل هایی که براش میخرم سبک بچه های ابتداییه فقط دو سه بار بازی میکنه زود یاد میگیره میخوام یه چیزی پیدا کنم هربار بازی کردنش براش لذت داشته باشه مثل اجر بازی که خسته نمیشن ازش
اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود....
ممنونم عزیزم پازل هایی که براش میخرم سبک بچه های ابتداییه فقط دو سه بار بازی میکنه زود یاد میگیره می ...
بازی های فکری همین جورن خب
میتونی براش کتاب بگیری
یا از این بازی های دوخت و دوز که باید شکل ها رو طبق الگوی مشخص نخ کنه
بازی مشابه اجر بازی هم خیلی مدلها هست
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
ممنون سرچ میکنم ببینم، نخ و مهره بنظرت برای پسر سه ساله جالبه؟ ازبس گرونن نمیشه همه چیو خرید امتحان ...
اره.تمرکز رو افزایش میده بله گرونه .ولی من از لباس شده میزنم بازی های فکری و کتاب میخرم.مثلا لباسهاشو دسته بندی کردم.لباس تو خونه ای ارزون و از جای ارزون میخرم فقط یک یا دو دست لباس رسمی.اتلیه دو ساله نبردمش.خودم مرتب با گوشیم عکس و فیلم میگیرم.ولی تمام بازیهای سنش رو خریدم.اکه تهران هستی ی جای ارزون واسه بازی فکری معرفی کنم
اره.تمرکز رو افزایش میده بله گرونه .ولی من از لباس شده میزنم بازی های فکری و کتاب میخرم.مثلا لباسهاش ...
نه فدات شم شمالم چه خب شد اینارو گفتی من فکر نمیکردم زیاد مهم باشه اطرافیان براش زیاد اسباب بازی میخرن اما ماشین و این چیزا میخرن باید خودم بفکر باشم تصمیم داشتم صبح زود بزنم بیرون براش بازی بخرم الان بیشتر مصمم شدم ممنونم ازت
اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود....
من فکر کنم برای سه ساله که هوش چین حل کرده، پازل های دو تیکه و سه تیکه دیگه کم باشه، هیچ چیزی نمیتونه مثل یک پازل چالشی، به ذهن کودک خلوت ذهنی و خلاقیت بده. به نظر من پازل های 24 تکه برای سه ساله مناسب هستند.