2777
2789
عنوان

پته خوشگلم + عکس

1171 بازدید | 22 پست

چند وقت پیش توی اینستا میچرخیدم که یه عکس از رومیزی دیدم و بعد از خوندن کپشن فهمیدم که اسمش پته هست و جزو صنایع دستی کرمان هست.

اینجا تاپیک زدم و یکی از کاربرها خیلی راهنماییم کرد.

از چنتا پیج توی اینستا قیمت گرفتم و به یکیشون سفارش دادم.

از مرداد تا حالا در حال دوختش هستن و دیگه آخراشه.

امروز یه عکس برام فرستاد اینقدر ذوقشو دارم خیلی شیکه.

البته من میخوام به عنوان تابلو ازش استفاده کنم این همه هنر حیفه رومیزی باشه

الان عکسشو میزارم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

ببینیدش 🤩🤩

https://uupload.ir/files/4xe_screenshot_20201225-211336_whatsapp.jpg

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین چه تمیز دوختی اون زمینه های قرمز هم سایه دوزی کنی خوشگل تر میشه

منکه ندوختمش کرمان دوختن

سایه دوزی چه جوریه؟

خیلی قشنگه🥰🥰🥰🥰 ولی همون رومیزی بهتره

ابعادش بزرگه برای تابلو از اول سفارش دادم

مبارک باشه عزیزم، از صنایع دستی استان ماست،چند براتون درومد؟

۲۵۰۰ عزیز

عه اخه گفتی اخراشه فکر کردم خودت میدوزی.هیچی پس خودش بلده میدوزه نگران نباش.مبارکت باشع

قربونت