یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بیبی زدم به نظرم هاله انداخته تقریبا یه هفته س عقب انداختم ترشح هم دارم نسبت به قبل بیشتر ورقیق ببخشید 😬 به نظرتون باردارم؟
سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
کمی آهسته تر دنیا💫🌏 به شلاق🎭تو در بندم................ دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐 به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷♀️ به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃....... ........
کمی آهسته تر دنیا💫🌏 به شلاق🎭تو در بندم................ دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐 به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷♀️ به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃....... ........