2777
2789
عنوان

هیچکی دوستم نداره

125 بازدید | 11 پست

حس میکنم هیچ کی دوستم نداره حس میکنم خیلی تنهام شاید فکر کنید من ادم خوبی نیستم که خانوادم دوستم ندارن خواهش میکنم قضاوت نکنید شما که از من و دردهایی که کشیدم خبر ندارید دلم خیلی گرفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم منم کسی دوس نداره بیخیال بابا.مامانم ۱۰ ۱۱ روزه ی زنگ بهم نزده ببینه مردم یا زنده رفتم عمل ی دقه نیومد بیمارستان ببینتم.

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!
منم همچین حسی میکنم یعنی حس نیست واقعیته طوری نیس    

وای عکس کاربریتون هم خیلی قشنگ و جالبه هم یکم ترسناک

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
چه کنم خیلی تنهام چه کنم کمی شاد بشم

جاشو ک نمیشه کاملا پر کرد ولی با سرگرمی و این چیزا 

میتونی یه هنری یاد بگیری یا سریال ببینی وقتای بی کاریتو پر کنی کمتر بهش فکر میکنی بقیشم بیا اینجا پیش خودم   

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
ممنون     ترسناک چرا ؟

فدات❤

چون وقتی چشماش رو میبنده دیگه باز نمیکنه 😁

خیلی قشنگه👌☺️

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
فدات❤ چون وقتی چشماش رو میبنده دیگه باز نمیکنه 😁 خیلی قشنگه👌☺️

آها آره نمیدونم چرا اینجوری میشه 

تو گالری خودم درسته اینجا وایمیسته    

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
آها آره نمیدونم چرا اینجوری میشه  تو گالری خودم درسته اینجا وایمیسته      

ولی خیلی با حاله اینطوری جذابیتش بیشتره👌😁