2777
2789
عنوان

بچم سه روزه تب میکنه

95 بازدید | 16 پست

هرچقدغذامیدم لب نمیزنه ۹ماهشه دوروزه غذابغیرازشیرم نمیخوره اینجوری لاغرمیشه که توروخداراهکاری دارین کمکم کنید چیکارکنم غذابخوره سه روزه تب کرده وبردمش دکتروداروهاشم میدم بموقع😭😭😭تبش چراکم نمیشه

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
شاید ویروس رزوئلا گرفته .تنش دون قرمز  نزده .اگه اون باشه چهار روز بیشتر نمیشه خوب میشه الان فص ...

نه خداروشکربدنش دون قرمزاینانزده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشویه کن شیاف بزار سرکه بزن کف پاش بدنشو با عرق کاسنی بشور یه دستمال با عرق کلسنی خیس کن بکش رو پیشانی وشکم ورون پاهاش 

عرق کاسنی حرف نداره زود تب پایین میاره من چندبار امتحان کردم

beauty_as_saloon فالو کنید مرسی منم فالو میکنم
پاشویه کن شیاف بزار سرکه بزن کف پاش بدنشو با عرق کاسنی بشور یه دستمال با عرق کلسنی خیس کن بکش رو پیش ...

غذانمیخوره اونوچیکارکنم 😫

نه خداروشکربدنش دون قرمزاینانزده

دون قرمز وقتی تب داره نمیزنه که یهو تبش خوب میشه بعد دونای قرمز میزنه بیرون اگر رزوئلا باشه تا فردا تبش قطع میشه ممکنه دندونشم باشه چون غذا نمیخوره نگاه کردی لثشو ببینی دندونه یا نه

دون قرمز وقتی تب داره نمیزنه که یهو تبش خوب میشه بعد دونای قرمز میزنه بیرون اگر رزوئلا باشه تا فردا ...

دوتادندون داره امانگاکردم فعلادندونی درنیاورده که بگم بخاطراونه

فداتشم مرسی

خدانکنه گلم تبش پایین بیاد غذاذهم میخوره تا میتونی مایعات بده چیزای خیلی شیرین تب رو بالا میبره مراقب باش فعلا تب رو پایین بیار غذا خوردنش خوب میشه

beauty_as_saloon فالو کنید مرسی منم فالو میکنم