2777
2789
عنوان

واقعا آدم بعضی تاپیک هارو میبینه میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 32 پست
کلی منظورمه به تاپیک خاصی نیست  بعضی مواردی که مطرح میشه صحبت کردن دربارش درست نیست و واقعا جا ...

بعضی ها واقعا خجالت میکشن از کسی سوال کنن برا همین میان اینجا میپرسن چون هیچکس هیچکس رو نمیشناسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتراض کردم 😐 استارترش بهم گفت برو دنبال انرژی هسته ایت  منم الان دنبال غنی کردن اورانیوم هس ...

باید می گفتی سهمیه اورانیوم امروزمو غنی کردم

منتظر تا فردا اورانیوم بیشتری برام بیارن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بعضی ها واقعا خجالت میکشن از کسی سوال کنن برا همین میان اینجا میپرسن چون هیچکس هیچکس رو نمیشناسه

بعضی سوالا بعله درسته اما خیلیا سوال نیست! 

مثل کاربری که از نحوه شست و شو خودش توی سرویس بهداشتی تاپیک زده بود

پربازدید هم شد نی نی یار اومد قفل کرد گفت بسه دیگه

یادش بخیر یه بار یه تاپیک زدم با رفرنس و منابع معتبرداخلی و خارجی معنای صحیح روشنفکری رو توضیح دادم لینک منابع گذاشتم مطالعه کنن ظرف ۱۰ دقیقه ترکید