2777
2789
عنوان

مثل همیشه: مشکل اسم بچه

290 بازدید | 31 پست

دوستان سلام،

من دنبال یه اسم برای پسر می‌گردم که هم توی اروپا (مخصوصا آلمان) رایج باشه و هم توی ایران اوکی باشه که احیانا اگر برگشتیم ایران بچه توی مدرسه اذیت نشه. رایان و لیام و آدرین و سام هم نمی‌خوایم چون خیلی دور و برمون زیاده. شما پیشنهادی دارین؟ 

و آیا کسی از شما هست که آلمان باشه و در این مورد تجربه‌ای داشته باشه؟

در جست‌وجوی خودم زندگی را دور می‌زنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارن  اسم ایرانی هست هم اروپایی

باور کن هیچ غیر ممکنی وجود نداره همیشه با تمام وجود خودت و خدای خودت رو باور داشته باش ♥️🙏از هیچ شکستی ناراحت نشو چون پلی برای رسیدن ب پیروزیته💪🏻 همیشه از کنار هر اتفاق نگذر بلکه ازش درس بگیر👌👎باور کن تو ب هیچ کسی نیاز نداری چون خدا رو داری🙏🙏 میدونم ک میتونی چون لایق بهترینا هستی😍😍
داوود=دیوید 

آخه تیام جون حس میکنم داوود ایران خیلی برای بچه اسم رایج و جالبی نیست. وگرنه خودم یونس ( jonas) رو هم دوست دارم اما فک کنم کسی اسم بچه ش رو ایران یونس و داوود و اینا نمیذاره.

در جست‌وجوی خودم زندگی را دور می‌زنم...
آخه تیام جون حس میکنم داوود ایران خیلی برای بچه اسم رایج و جالبی نیست. وگرنه خودم یونس ( jonas) رو ه ...

اره عزیزم درسته...ولی من فقط همینا تو ذهنم اومد 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!