2777
2789

پیتزا  داخل تابه روی گاز خوب در میاد؟

🍝🍝

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خوب نمیشع خشک میشه،من دوبار امتحان کردم،موادتو حروم نکن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

خوب میشه.فقط باید داخل ماهیتابه روغن بریزی زیرش را کم کنی.آخر سر هم میتونی روش سشوار بگیری😁

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

اره عالی میشه من خودم همه چیز شو سرخ میکنم بعد خمیر آماده پیتزا میخرم سس میزنم بهش و مواد و می ریزم روش پنیرام می ریزم روش درشو میزارم تا پنیر آب شه عالی میشه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
خوب میشه فقط پنیرشپنیر طلایی نمیشه و سفیدمیمونه

خیلی سفید میشه؟

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

چرا کش میاد پنیر من کش میومد والا رو گاز درست کردم تو تابه حوصله فر رو نداشتم این راحت تره 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝