2777
2789
عنوان

چجوري تهران بمونم ...😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 67 پست
عه جدي؟  يعني از خود بيمارستانه ؟ بيشتر روضيح ميدي؟😁

آره مال خودشونه حالا یا اتاق تو خود بیمارستان دارن یا سوئیتای کوچیک اطراف بیمارستان من یبار رفتم مشهد بچم مریض بود یه اتاق نزدیک بیمارستان اجاره کردم خود بیمارستان اونتارو بهم معرفی کرد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ديدي كه گفتن بچه ها😂❤️

آره 😄😅

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت
نميدونم اگه كسى تهران سراغ دارى بايد برىًپيشش ديگه اگر نه كه نميتونى هزينه رو بدى مسافر خونه هم هست

اخه در غير اين صورت كل هزينم ميشه٤٠ تومن واسم يك عمل بيني 

تازه بيني من خودش كوچيكه خيلي فقط مي خوام ايراداشو بگيرم 

اصلا دلم نمياد اينقدر هزينه كنم 😐

اخه در غير اين صورت كل هزينم ميشه٤٠ تومن واسم يك عمل بيني  تازه بيني من خودش كوچيكه خيلي فقط م ...

دوست من از کرمان رفتیزد عمل کرد بیست چهار ساعت بیشتر نموند.بعدش بذگشت شهرشون

همتای مامانم بودم❤

اخه در غير اين صورت كل هزينم ميشه٤٠ تومن واسم يك عمل بيني  تازه بيني من خودش كوچيكه خيلي فقط م ...

اره خب واقعا زياد ميشه حقم دارى واسه ايراد كوچيك اينهمه هزينه دادن اشتباهه . ولى تا جايى كه ميدونم شيرازم دكتراى خوبى داره ها . فكر نكن حالا چون تهرانه همه دكتراش خوبن 

خودمم تهرانم دماغ عملى بد زياد ديدم

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

اسم دقیق دکترتو میگی لطفا؟

منم همین مشکل رو دارم 

بینیم کوچیکه فقط نوکش رو می‌خوام به قول خودشون روتوش کنم 

شکننده ای سخت...