شوهرم به همه چی گیر میده ،اجازه ی بیرون رفتن تنهایی ندارم ،اجازه پوششم دست خودم نیست،احتیار خونمون رو ندارم ،میترسم کسی بیاد ،یه مرد میبینم کاری با من کرده استرس شدید میگیرم،قبلا تو دعوا یکم میومد منت کشی ولی اللن ۳روزه قهر اومدم خونه پدرم،بهش میگم مشاوره وقت بگیر من بیام ،میگه نمیگیرم من مشکلی ندارم ،۱ماه و نیمه باردار،دیگه خسته شدم اعصابم نمیکشه ،باید چیکار کنم به نظرتون ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله چون واقعا چرا قبلش نگفت بچه ام چه گناهیی داره؟ این از اون چیزاست که خدا اختیار کامل به ما دا ...
شما لطفا قضاوت نکن وقتی از زندگی طرف خبر نداری حالا این خانم درددل کرده شما دنبال اینی چرا باردار شدی خب شده مثل این همه زن که مشکل دارن و بچه دارن اگه قرار بود همه بی مشکل بچه دار بشن الان هیچ کس بچه نداشت
میگه تو بچه ی پدر مادرتی وظیفشونه بهت برسن بهت بدن ولی تو وظیفه ای نداری ولی خودش واسه ننش ج ...
بگو من شوهر کردم خرجیه من وبچه گردنته اول بترسونش براجدایی البته من اینکارو کردم شوهرم ترسید وپول فرستاد و گفت اونجا مامانت کنارت هست مراقبته منم میام بت سر میزنه قبل اینکه تهدیدش کنم خیلی اذیت میکرد میگفت نه پول بت میدم بمون اونجا جونت دراد 😑ننشم یه زن اشغال ونفهم هست که از موقع بارداری یه حال ازم نپرسیده
تفکر شما درمورد تولید مثل فقط برای حفظ بقاست؟ چون عجیبه بدبختی رو حس کنیم و یکی دیگه رو دعوت کنی ...
😏 اتفاقا من خودم هم مشکل داشتم وباردار شدم حالا کسی که مشکل داره بچه نیاره و شرایط طلاق نداشته باشه مطمنا هزار برابر مشکلش بیشتر میشه این حرف شما برا کسیکه تو ایران زندگی میکنه وتو خانواده ی ایرانی هست و با هزار تا حرف حدیث که چرا نازایی چرا بچه نداری بچه بیار زندگی درست میشه صدق نمیکنه این بلند پروازیا که بچه نمیخوام چون زندگیم خوب نیست وشوهرم مشکل داره تایه جایی جواب میده وقتی چهل سالت بشه و مجبور باشی به زندگی وبچه هم نداشته باشی ومورد اتهام دیگران قرار بگیری میفهمی چی میگم
شما لطفا قضاوت نکن وقتی از زندگی طرف خبر نداری حالا این خانم درددل کرده شما دنبال اینی چرا باردار شد ...
عزیز دلم مکل منم اینه از مادرش خط میگیره،توقع داشتن چون بابای من داشت خونه بده خرجی بده ،منم نذاشتم الان اینجوری شدن چون تیرشون خورد به سنگ،کلا دنبال کندن بودن
پس بچه رو بدبخت کنی که خودت از حرف و حدیث رها بشی؟ شما خودخواهی واقعا!
حرف شما درست ومنطقیه ولی عملی کردنش سخته یه نگاه به اطرافیانت بنداز چند نفر تو ارامش مطلق بودن وزندگی عالی داشتن وبچه دارن وچند نفر زندگیه سخت وپرمشکل داشتن وبازم بچه دار شدن زندگی خیلی سخته وقتی میای تو زندگی حاضری هر کاری کنی برا حفظش همه میخوان زندگی کنن بچه بیارن وتلاش کنن براش دیدگاهمون باهم فرق داره خانمی