2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

278 بازدید | 28 پست

شوهرم به همه چی گیر میده ،اجازه ی بیرون رفتن تنهایی ندارم ،اجازه پوششم دست خودم نیست،احتیار خونمون رو ندارم ،میترسم کسی بیاد ،یه مرد میبینم کاری با من کرده استرس شدید میگیرم،قبلا تو دعوا یکم میومد منت کشی ولی اللن ۳روزه قهر اومدم خونه پدرم،بهش میگم مشاوره وقت بگیر من بیام ،میگه نمیگیرم من مشکلی ندارم ،۱ماه و نیمه باردار،دیگه خسته شدم اعصابم نمیکشه ،باید چیکار کنم به نظرتون ؟

بچه ی تو شکمت گناهی نکرده...اما شما با این حجم از مشکلات حل نشده چرا باردار شدی!؟

واقعا نباید قبلش به حل اینا فکر میکردی؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با قهر چیزی درست نمیشه اونجودی هم ب خودت فشار میاد ب اون طفل معصوم 

پاشو برو خونه خودت قشنگ ب خودت برس ولیییی..کم محلی کن ..اگرم نیومد برا منت کشی بجهنم نیاد اخرش خدش خسته میشع پاقدم میشه برا اشتی 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
خیلی خستم بچه ی تو شکمم چه گناهی کرده اخه

بارداری قهر کردی رفتی خونه بابات ؟ بنظرم ازش پول بگیر بگو میخوام تقویت کنم برا بچه به این بهونه اشتی کنید 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
بچه ی تو شکمت گناهی نکرده...اما شما با این حجم از مشکلات حل نشده چرا باردار شدی!؟ واقعا نباید قب ...

قبل از بارداری بهتر بود،منم گفتم بچه بیاد اروم تر میشه ،ولی بد تر شده لج میکنع،کمک نمیکنه ،قبلا کمک مسکرد ولی از وقتی باردار شدم کمکی بهم نمیکنه،مادرش یادش میده

خیلی بدبختم ،به خودکش فکر میکنم

از خود کشی گذشته ازاین به بعد رفتارتو بدون محل سگ بهش نده وقتی محل میدی فک میکنه چه خبره والااااا

من میتونم فقط باید یه کمی اراده کنم همین .خدایااااا کمکم کن این سری بشه .💋💋💋💋💋💋💋کاربرجدید نیستم سال ۹۸عضوشدمبه لطف نی نی یار ترکیدم .نی نی یار جونم عاشقتم بیخیال من شووووووو😘😘😘😘
وای حالا که حامله شده تو دنبال چرایی ؟ 😑

بله چون واقعا چرا قبلش نگفت بچه ام چه گناهیی داره؟

این از اون چیزاست که خدا اختیار کامل به ما داده پس بعدش چرا به فکرش میفتیم نمیدونم!

بارداری قهر کردی رفتی خونه بابات ؟ بنظرم ازش پول بگیر بگو میخوام تقویت کنم برا بچه به این بهونه اشتی ...

میگه تو بچه ی پدر مادرتی وظیفشونه بهت برسن بهت بدن 

ولی تو وظیفه ای نداری

ولی خودش واسه ننش جونش رو هم میده،ننشم پرش میکنه میندازه به جون من

قبل از بارداری بهتر بود،منم گفتم بچه بیاد اروم تر میشه ،ولی بد تر شده لج میکنع،کمک نمیکنه ،قبلا کمک ...

کاش صد سال پیش بودیم که میگفتن بچه درمون هر دردیه...در هرحال شما تصمیم گرفتی اون بچه بیاد و موظفی محیطی فراهم کنی که شاد باشه