شوهرم به همه چی گیر میده ،اجازه ی بیرون رفتن تنهایی ندارم ،اجازه پوششم دست خودم نیست،احتیار خونمون رو ندارم ،میترسم کسی بیاد ،یه مرد میبینم کاری با من کرده استرس شدید میگیرم،قبلا تو دعوا یکم میومد منت کشی ولی اللن ۳روزه قهر اومدم خونه پدرم،بهش میگم مشاوره وقت بگیر من بیام ،میگه نمیگیرم من مشکلی ندارم ،۱ماه و نیمه باردار،دیگه خسته شدم اعصابم نمیکشه ،باید چیکار کنم به نظرتون ؟
[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکمعجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]] کاربر چندبار ترکیده😹
بچه ی تو شکمت گناهی نکرده...اما شما با این حجم از مشکلات حل نشده چرا باردار شدی!؟ واقعا نباید قب ...
قبل از بارداری بهتر بود،منم گفتم بچه بیاد اروم تر میشه ،ولی بد تر شده لج میکنع،کمک نمیکنه ،قبلا کمک مسکرد ولی از وقتی باردار شدم کمکی بهم نمیکنه،مادرش یادش میده
از خود کشی گذشته ازاین به بعد رفتارتو بدون محل سگ بهش نده وقتی محل میدی فک میکنه چه خبره والااااا
من میتونم فقط باید یه کمی اراده کنم همین .خدایااااا کمکم کن این سری بشه .💋💋💋💋💋💋💋کاربرجدید نیستم سال ۹۸عضوشدمبه لطف نی نی یار ترکیدم .نی نی یار جونم عاشقتم بیخیال من شووووووو😘😘😘😘