وای بچها وای من چیکار کنم بچها توروقران فقط نمک روزخمم نپاشید فقط بگید چیکار کنم بچها من با یه کاربری دیگه اومدم تازه همین الان اینو زدم که شناسایی نشم به قران قسم دنبال چیزی نیستم تا الان که دارم اینو مینویسم هزاربار خودمو زدمو گریه کردم دوباره شروع به نوشتن کردم...بچها دیشب دیدم شوهرم سرش توگوشیه پیام میده سریع گفت یکی از دوستامه خیلی وقته بهش پیام ندادم منم اصلا پیگشر نشدم خوابم برد صبح پاشدم داشت میرفت بیرون یهو رفتم تو واتساپش دیدم اثرانگشت گذاشته حواثش نبود که اثر انگشت منم میتونه گوشیشو باز کنه....دیدم نوشته اسم همو دوستشو که بهم دیشب گفت پیام داده فقط دوسه تا پیامشونو تونستم ببینم وای قربون صدقه هم رفته بودن اونروزم رفت پایین زنگ میزدم اشغال بود اومد گفت با خالمم صحبت میکردم اخه چندروز پیش سر یه مشکلیشون به شوهرمن زنگ زده بودن اما شوهرم میگفت بعدا بهت میگم مشکلشون چی بوده الان راضی نیستن من به کسی بگم...چندروز پیشم اومد تعریف کردکه رفتم کافی شاپ یه قهوه خوردم منم گفتم ایی شیطون باکی ربته بودی وای خاک توسرمن یعنی باهاش بیرونم رفته...بچها شوهرمن ادمیه که الان برم بهش بگم میخواد اون موضوع ول کنه بگه تو چرا اصلا رفتی سر گوشیه من پیامامو خوندی میخواد دست پیش بگیره چیکارکنم بچها من میمیرم من عاشق شوهرمم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
اگر مستقیم نمیتونی بگی سرد شو و سکوت کن و محلش نذار
نمیدونم واقعا
گوشیشو یبار دیگه گیر بیار قشنگ بخون شماره هه رو هم بردار اول مطمئن شو
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔