2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

التماس دعا

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
عقاید متفاوته دیگه

کاش عقیدتو با دستورات خدا هماهنگ کنی

جدی اگه همه خدارو مرکز میدونستن وعقایدشون رو بافرامین خدا هماهنگ میکردن این همه اختلاف ومشگل نبودها.....

من فکر میکنم عقلم بیشترازخدا نیست

واسه همین سعی میکنم تو عقایدم نظرم نظر خداباشه مثله نماز

حجاب

روز

و....

البته امروز به خاطر ناراحتی دیشبم بیدارم و اومدم نی نی سایت تاپیک بزنم آروم بشم حسابی اشک بریزم که با قضاوتا دوستان نی نی سایت اشکم به خنده تبدیل شد .خداروشکررررر خوب شدم 

همگی میدونیم هیچ چیزآرامش بخش ترازخواندن نمازسروقت نیس ولی خودمونوبه کوری وکری میزنیم وپشت یه سری عقایدمزخرف

قایم میکنیم ومیگیم عقایدمتفاوته 😳

خدایابه امیدخودت نه بنده های بی خودت😍
البته امروز به خاطر ناراحتی دیشبم بیدارم و اومدم نی نی سایت تاپیک بزنم آروم بشم حسابی اشک بریزم که ب ...

نه خالی شدی زنها نیاز دارن حرف بزنن تا اروم بشن

کاش عقیدتو با دستورات خدا هماهنگ کنی جدی اگه همه خدارو مرکز میدونستن وعقایدشون رو بافرامین خد ...

از نظر شما دستورات خدا اینه و از نظر من چیزهای دیگه 

بنظر منم اگه آدما سعی در تحمیل عقایدشون نداشتن دنیا این شکلی نبود

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
همگی میدونیم هیچ چیزآرامش بخش ترازخواندن نمازسروقت نیس ولی خودمونوبه کوری وکری میزنیم وپشت یه سری عق ...

واسه شما آرامش بخشه واسه خیلیا هست اما دلیل نمیشه واسه همه اینجوری باشه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش