2777
2789

سلام شنبه میرم تو۲۸هفته از صبح یه دردی زیر دلمه میخوام بشینم پاشم یا راه برم درد بدی دارم حرکات بچم خوبه ولی این درد خیلی بده احساس سنگینی و فشار نمیزار راه برم چیکارکنم دارم ازاسترس میمیرم😭😭😭

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز اینجور بودم دکتر یه قرص برام نوشت 

نگفت برا چیه؟خطرناکه؟برا بچه اتفاقی نیوفته دارم سکته میکنم ازاسترس ای خدااا چیکارکنم الان😭

ارامش داشته باش خود استرس بدنتو میریزه بهم دراز بکش نفس عمیق بکش  اب بخور نگرانم نباش ایشالا هیچی نیست دیدی  بهتر نشدی دکتر برو ولی ارامش داشته باش خود اون استرس بدتر میکنه

هرچه پیش میری دردا بیشتر میشه ولی باز به دکترت بگو زیر دلت تیر میکشه یا استخون لگنت درد میکنه ؟

استخون طبیعیه ولی اگه زیر دلته که بپرس حتما ،خیلی مواظب خودت و نی نی ت باش

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

هرچه پیش میری دردا بیشتر میشه ولی باز به دکترت بگو زیر دلت تیر میکشه یا استخون لگنت درد میکنه ؟ است ...

کمرم پایینش خیلی درد میکنه زیر دلمم درد میکنه موقع پاشدن نشستن راه رفتن درد میگیره

ارامش داشته باش خود استرس بدنتو میریزه بهم دراز بکش نفس عمیق بکش  اب بخور نگرانم نباش ایش ...

دعا کن چیزی نباشه نگران بچمم طوریش نشه یوقت

کمرم پایینش خیلی درد میکنه زیر دلمم درد میکنه موقع پاشدن نشستن راه رفتن درد میگیره

نگران نباش استراحت کن تو بارداری هر جور دردی رو ممکنه حس کنی اگه نی نی ت حرکت میکنه پس خیالت راحت بخواب فردا زنگ بزن بهداشت یا دکترت و بپرس عزیزم درکت میکنم نگرانیتو ولی بارداری و دردای همه باهم فرق داره 

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

نگران نباش استراحت کن تو بارداری هر جور دردی رو ممکنه حس کنی اگه نی نی ت حرکت میکنه پس خیالت راحت بخ ...

حرکتاش خوبه الانم  تکون ریز میخوره 

توروخدا دعاکن چیزی نباشه