2777
2789
عنوان

چرا با هم زندگی میکنید؟

592 بازدید | 64 پست

خیلی وقتا تو نی نی سایت دیدم اکثریت خانوما با همسرانشون مشکل دارن دائم تو سر و کله هم میزنن فحش میدن بد دهنی میکنن بی احترامی میکنن

الان یه سوال برام پیش اومده: وقتی از هم متنفرین چرا با هم زندگی میکنید؟

آدم یه بار زندگی میکنه، چرا این یک بار رو با کسی زندگی میکنید که زندگی رو به کامتون تلخ میکنه؟

میگن شوهرم منو زد من فحشش دادم اون فلان کارو کرد منم بهمان کار رو کردم

آخه چرااااااا؟ مگه مجبورید؟

واقعا برام سواله توی دنیای به این بزرگی چرا زندگی با شخصی رو انتخاب کردین بهتون بی احترامی میکنه، ارزشی براتون قائل نیست، به چشم شیء بی ارزش بهتون نگاه میکنه، دق و دلیاشو سر شما خالی میکنه، دوستون نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میان میگن به خاطر حرف مردم 😶😒

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

خیلی ها امیدی ندارن مجبورن بسوزن و بسازن 

بوده کسی که شوهرش در حد مرگ کتکش زده پدر دختره فهمید اما گفت عیب نداره ما آبرو داریم طلاق نباید بگیری

در واقع این اجباره که اونارو پاسوز زندگی میکنه نداشتن امید و حامیه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

نظرات متفاوته من بشخصه باشم باهمجین ادمی زندکی نمیکنم و حتی بچه هم داشته باشم نمیمونم

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

یادم میاد یه بار یه خانومی راجع به شوهرش میگفت از قیافش متنفرم دندونای زرد و کج و کوله داره دهنش بوی بد میده وقتی میاد سمتم که بوسم کنه حالم بهم میخوره و هلش میدم😷😷😷

خب عزیز من چرا ازدواج کردی باهاش؟؟؟

چون اینجاایرانه وزن واقعا سختشه جدابشه نه پشتوانه ای نه پولی کلی هم حرف مردم پشت سرشه وهیچکس حمایت نمیکنه.مجبورن بسوزن وبسازن.امابه نظرمنم درست نیست وبایدبرای حقشون که زندگی باآرامشه بجنگن

خیلیاشون حامی ندارن

بعضیام فقط چون عصبانین میخوان تخلیه شن میگن متنفرمو فلان

یه مورد دیگه ام جامعه مردسالار😑

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.