2777
2789
عنوان

درس نخونم شوهرکنم🙃

165 بازدید | 17 پست

قبلاموقع کنکوردرساکه اذیتم میکردیکسزه مشغول درس خوندن بودم خسته که میشدم میگفتم ولش کن اصلا خوشگل که هستم خانواده امم خوبن کلی هم خواستگاردارم میرم ازدواج میکنم بیخیال درس 

هیچی دیگه خوندم وخوندم دانشجوشدم ازدواج کردم

ولی هنوزم مثل خردارم درس میخونم وشوهرم دارم

نمیدونم همه میرن شمال من درس دارم همه تعطیلاتن من درس دارم همه میرن مسافرت من درس دارم همه میرن تفریح من درس دارم همه عمرم درس داشتم

الانم هم شوهردارم هم غذادرست میکنم هم مثل خردرس میخونم

این چه بلایی بودبرسرمان آمد😭

به شوهرم میگم توچه شوهری هستی نزارمن درس بخونم به جای اینکه بگی درس بخون الان موقع امتحاناته بعدامیریم سفر بگو درس وبیخیال بیابریم خوش بگذرونیم

بابامم حق تحصیل ازشوهرم گرفته مردم حق میگیرن اینم حق گرفته

شوه شوهره شوهر

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیف کن لای درس. تو نعمت داری زندگی میکنی کفر نعمت میکنی؟ مثلا بچه داری کار خاصیه‌؟ رضتت چیه 

فقط 40 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

کیف کن لای درس. تو نعمت داری زندگی میکنی کفر نعمت میکنی؟ مثلا بچه داری کار خاصیه‌؟ رضتت چیه

خوبه بچه داری خیلی دوس بچه دوس دارم

ولی همش درس دارم یکسره دانشگاه شوهرم میگه ارشدم بخون😭 

مهندسی چی دوستم برق الکترونیک میخوند خیلی سخت بود

کامپیوتر میخونم

اره مایه سری دروسمون بابرق مشترکه بازاوناخیلی رشتشون سخت تره

ولی درکل مهندسی هاهمشون خیلی سختن

خوبه بچه داری خیلی دوس بچه دوس دارمولی همش درس دارم یکسره دانشگاه شوهرم میگه ارشدم بخون😭

بده می‌خواد تحصیلاتت بالا باشه؟😳

فقط 40 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...