2777
2789
عنوان

فلافل

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 26 پست
فلافل رو چندبار چرخ کن بعد بهش پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک و ادویه مخصوص فلافل و کنجد میزنم واق ...

ممنون عزیزم منم اینا رو میریزم آردم میریزم ولی کنجد تا حالا نریختم

امتحانش میکنم لطف کردی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخود که خیس کردید چرخ میکنید چند حبه سیر و پیاز رنده میکنیده ادوبه فلفل و نمک کمی زرد چوبه قاطی میکن ...

ممنون گلم

منطورت فلافل اماده و سرخ شده هست  بعد دوباره داع میکنی هر وقت خواستی

اره عزیزم اونایی رو که میخوام فریز کنم کمتر سرخ میکنم بعد میذارم تو توستر یکم طلایی شد میارم استفاده میکنم

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
نخود رو دو الی سه روز میذارم خیس بخوره بعد دوبار با یه پیازو یه حبه سیر و یه سیب زمینی خیلی کوچیک چر ...

ممنونم گلم

اره عزیزم اونایی رو که میخوام فریز کنم کمتر سرخ میکنم بعد میذارم تو توستر یکم طلایی شد میارم استفاده ...

مرسی😍

ممنون عزیزم منم اینا رو میریزم آردم میریزم ولی کنجد تا حالا نریختم امتحانش میکنم لطف کردی

خواهش میکنم عزیزم ... نوش جانتون.

اینطوری مثل فلافل مغازه ها میشه.

راستی شنیدم بعضی ها باقلا هم بهش میزنن و خوشمزه میشه ولی تا حالا خودم امتحان نکردم.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
نخودتو چندبار چرخ کن . بهش یه سیب زمینی آبپز بزن . بکین پودرم بزن .به علاوه ادویه ..

مرسی😍 سیب زمینی ابپز وا نمیره 

خام زدم ولی پخته امتحان نکردم 

خواهش میکنم عزیزم ... نوش جانتون. اینطوری مثل فلافل مغازه ها میشه. راستی شنیدم بعضی ها باقلا هم به ...

بافالی رو منم شنیدم ولی تست نکردم 

مرسی😍 سیب زمینی ابپز وا نمیره  خام زدم ولی پخته امتحان نکردم

خواهش برای من که تاحالا وا نرفته .. من بخاطر بافت نرمش میزنم. میتونی یک قاشق آرد و یک قاشق آرد نخود چی بزنی من این کارو میکنم

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
نخود + ی پیاز  بزرگ + سیب زمینی متوسط +یکم جعفری + یک تا دو حبه سیر چرخ کن(فقط برا مصرف همون مو ...

خوب شد گفتی من قبل جعفری میریختم ولی الان یادم نبود 

با جعفری خوشمزه تره

ممنون گلم