2777
2789
عنوان

فلافل

246 بازدید | 26 پست

من یک کیلو نخود رو خیس کردم واسه فلافل

میخوام اضافه نخود روچرخ کنم بزارم فریزر

سوالم اینه فقط نخود چرخ کنم برازم یا بقیه مواد هم مخلوط کنم

واینکه آیا خراب میشه بزارم فریزر یا نه

تا حالا فریزر نزاشتم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ققط نخود رو چرخ کن حتما حتما هم نخودت رو سه بار چرخ کن اینطوری فلافلت بهتر میشه.

چه جوری درست میکنی تو فلافل چیا میریزی

نخودتو چندبار چرخ کن . بهش یه سیب زمینی آبپز بزن . بکین پودرم بزن .به علاوه ادویه ..

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
دستور پختش رو میگید میخوام بدونم چیکار میکنید که خوشمزه تر شه

فلافل رو چندبار چرخ کن بعد بهش پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک و ادویه مخصوص فلافل و کنجد میزنم واقعا عالی میشه. وقتی چندبار چرخش کنی دیگه نیاز به آرد یا تخم مرغ نداره.

تخم مرغ بهش بزنی، تیره میشه موقع سرخ کردن.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
اره خراب میشه فقط نخود چرخ شده بذار من سرخ شدشو تو فریزر نگه میدارم

منطورت فلافل اماده و سرخ شده هست 

بعد دوباره داع میکنی هر وقت خواستی

نخود + ی پیاز  بزرگ + سیب زمینی متوسط +یکم جعفری + یک تا دو حبه سیر چرخ کن(فقط برا مصرف همون موقعت)بعد نمک.فلفل سیاه و قرمز.ادویه فلافل.تخم گشنیز آسیاب شده.زردچوبه مخلوط کن یکساعت تو یخچال بمونه بعد موقع استفاده خیلی کم بکینگ پودر بزن

شما چه جوری درست میکنید

نخود رو دو الی سه روز میذارم خیس بخوره بعد دوبار با یه پیازو یه حبه سیر و یه سیب زمینی خیلی کوچیک چرخ میکنم یه تخم مرغ با یکم بکینگ پودر و اویشن و زردچوبه و فلفل و نمک و کنجد مخلوط میکنم بعدشم سرخ میکنم

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗