2777
2789
عنوان

كمك مامانا خيلى نگرانه بچم هستم،

148 بازدید | 12 پست

خانما كمك امروز شير خشك سيميلا ك گرفتم دادم به پسرم منم مثل هميشه واسه ٣٠ سى سى آب يك پيمانه پودر ريختم بگو پس روش نوشته واسه ٦٠ تا يك پيمانه،، ٦سى سى هم دادم خورد چى كار كنم الان مريض نشه؟

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نمیشه عزیزم.نگدان نباش

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

نترس اشکال نداره دیگه درست بده... توتال کامفورت یا معمولی؟ 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
نه بابا بجاى اينكه واسه ٦٠ تا آب يك پسمانه بريزم واسه ٣٠تا يك پيمانه ريختم پيمانش بزرگ بوده

آهان برعکسش شده سفتر بوده

نگران نباش عزیزم 

یک نوع شیرخشک هست برای رفلاکسی ها وقتی درستش میکنی عین ماست سفت میشه مثل ببلاک Ar 

هیچ مشکلی هم ندارند 

خدایاشکرتتتتت 😍😍
آهان برعکسش شده سفتر بوده نگران نباش عزیزم  یک نوع شیرخشک هست برای رفلاکسی ها وقتی درستش میکن ...

از اون داده بود دكترش انگار گج بود ٢ روز دادم نميتونست بخوره رفتم سيميلاك گرفتم قبلأ sma ميخورد

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻