2777
2789

من باز اومدم با مشكلاتم😂

با همسرم دعواي خيلييييييييي وحشتناكي كرديم.

رفت خونه خواهرش! خواهرش جدا شده و تنها زندگي ميكنه

نتونستم مانع بشم كه نره

از خونه خواهرش وويس داد، بعد وسط صحبتاش ديدم صداي خواهرش هم اومد و داره پرش ميكنه!!!!!!

انصافا شما بودين چيكار ميكردين؟!

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …

میگرفتم راحت میخوابیدم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگرفتم راحت میخوابیدم

بابا نمیشه خوابید همش فکر و خیال میاد تو فکر ادم

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
بابا نمیشه خوابید همش فکر و خیال میاد تو فکر ادم

واسه شوهری ک قدر ندونه اشتباه محضه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

با دعواتون بقیه رو خوشحال نکنید خودتون فقط عذاب میکشید 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
واسه شوهری ک قدر ندونه اشتباه محضه

دست خود ادم نیس بخدا

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
دست خود ادم نیس بخدا

درک میکنم

سرچی دعوا کردین

همه اش زندگي من دعواس با اين رواني! به قرآن اصلا توضيحش سخته

مداااام گير ميده به خانواده ام! خانوداه اي كه  باهاشون قطع رابطه ام به خاطر عوضي بازياي اين و فقط با خواهرم در ارتباطم! باز صبح گير داد به خواهرم كه اون طفلكم اصلا نه خونه من مياد نه من ٤ ماهه ديدمش

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …