2821
2789
عنوان

شوهرم منوبرای اولین بار کتک زد بعد۸سال

| مشاهده متن کامل بحث + 166112 بازدید | 941 پست
خوشگلی؟ 

اخه الان بگم اره که درست نیست٫ولی برارتوصیف کنم٫صورتم پره٫چشم وابروم مشکیه وچشام درشته وابروهام کشیده پهنه٫بینیم عادیه نه ازاین سربالاهاست نه ازاون بیریختامعمولیه٫لبامم درشته٫پوستمم سفیده٫کامله کامل٫ تقریبا حمل برخودستایی نباشه اره وبقیه میگن خوشگلی البته بازم شرمنده عرق بهم نشست

اخه الان بگم اره که درست نیست٫ولی برارتوصیف کنم٫صورتم پره٫چشم وابروم مشکیه وچشام درشته وابروهام کشید ...

خخخخخ مردا اکترا بد شدن غصه نخور

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همیشه هم مشاور لازم نیست یکم توکل به خدا کافیه فقط توکل ازته دل..  بخدا که خدا کافیه.هیچی و هی ...

درسته عزیزم اول خدا .ولی ایشون هم خودش ، هم همسرش ترفندهای درست زندگی کردن بلد نیستند باید آموزش ببینند . باید یک حرکت مثبت برای زندگی شون داشته باشند . دوست عزیزمون نیاز به راهنما داره کسی که بتونه مسیر درست بهش آموزش بده فقط و فقط کار یک روانشناس خبره و با تجربه است .

مثلا همون لحظه خواهر شوهرش حرف پیش کشید باید سریع می گفت آره اشتباه کردم نباید به حرف همسر شما میشدم و خودم این پله ها میومدم پایین وگرنه کلید بی زبون هم خرد نمیشد . در واقع اجازه ی واکنش از همسر گرفته می شد با یک راه کار ساده .

این دوست عزیز به همین راهکارهای ساده باید بیشتر توجه کنه .

هر آدمی نیاز داره به حرف زدن شهرستان هستید شاید خیلی سخت مشاور خوب پیدا کنی ولی شوهرت نیومد خودت ب ...

اره یک دوره ای افسرده شده بودم وازخونه بیرون نمیرفتم وهر۱۰روزی چندساعت میرفتم فقط خونه مامانم اونم اینقدربهم زنگ میزد٫تازه الانم نمیزاره زیادبرم اونجا٫هفته ای یکباردیگه خیلی خیلی خوب باشه دوبار٫درصورتی که خواهرخودش خداشاهده صبح زودماهنوزخوابیم اومده٫ناهارشوخونه مادرش درست میکنه وساعت۲باشوعرش میرن با۴میادبامامانش میرن بیرون خونه خاله دایی٫باساعتای ۸میان واون میره شام یااکثراوقات شامم اینجاس وشوهرش خونشون واگه هم بره مامانش اینامیرن خونشون تا۱۲شب٫روال هرروزشونه میمیونم چطورکارای خونشومیکنه

درسته عزیزم اول خدا .ولی ایشون هم خودش ، هم همسرش ترفندهای درست زندگی کردن بلد نیستند باید آموزش ببی ...

اره عزیزم باکلام اخرت موافقم اگه میگفتم الان اینقدرچشام پف نکرده بودازاشک

وا جلو بچه ها ترو زد؟ دست و پاشون نره تو شیشع؟ جمع کردی واکشن بچه ها چی بود

نه کوچیکه خونه مادرشوهرم پایین بودوبزرگه تواتاقش بودوهرچی بهش گفتم بروپایین نمیرفت  ترسیده بودازصداهامون وتااخرشب الکی گریه میکردتاخوتبید جیگرم براش میسوزه

یه لینک برات می فرستم واتساپ عضو شو خیلی بدرت می خوره می تونی تو کارگاه شرکت کنی 

عزیزم نگوکه جیگرم خونه خودش واتساپوتلگرام واینستاو...داره ولی به مناجازه نمیده هیچی وصل کنم حتی نت بگیرم الان خودم برای خودم نت میگیرم تازه بفهمه اینجاعضوشدم منومیکشه٫خودشم خوب تواینستاهمرولایک میده وهزارتافالوور دخترداره٫تازه ازهمه بدتررمزگوشیشم بهم نمیده

چرا میذاری بچه هات تنها برن خونه مادر شوهرت

پسربزرگم که همیشه خونه اوناس واکثروقتااونجامیخوابهوکوچیکه هم ازوقتی ازدیش گرفتمش دنباله داداشش میره بزاربرن یکم نفس راحت بکشم

عزیزم نگوکه جیگرم خونه خودش واتساپوتلگرام واینستاو...داره ولی به مناجازه نمیده هیچی وصل کنم حتی نت ب ...

فقط وات وصل کن اصلا کاری به گوشی همسرت نداشته باش این کانال خیلی عالیه .برای من که حدود ۲ سال عضو هستم خیلی بهم کمک کرده . قرار نیست که بگی وات داری .اصلا جلوش گوشی نگیر تو دستت . اگه هم دید بگو فقط یک گروه روانشناسی دارم .بیا خودت هم عضو شو .