2821
2789

حرز امام جواد با چهارقلو شنیدم خیلی خوبه

فقط نوشتنیارو خودت ننویس چون وقت مشخص دارن  یوقت بدتر میشه

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من شنیدم سوره بقره چهل روز صوتی انگار باید پخش بشه و بشنوه البته متاسفانه جزییات دیگشو نمی‌دونم فکر کنم توی نت سرچ کنی هست

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
حرز امام جواد با چهارقلو شنیدم خیلی خوبه فقط نوشتنیارو خودت ننویس چون وقت مشخص دارن  یوقت بدتر ...

گلی حرز امام جواد سخته تهیش 😶شما گرفتی ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
باید فرد، طلسم شده بشنوه؟؟ 

بله گلی اگه بتونم تاپیکشو پیدا کنم لینکشو برات میذارم 

باید فرد، طلسم شده بشنوه؟؟ 

https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=4384829&slug=کیا-با-سوره-بقره-و-قرآنسحر-باطل-کردن&postId=168822653

سلام سوره بقره صوتش رو بزار تو خونه پخش شه کنارش اب و اسفند بزار تموم که شد ازاب بخور از اسفند هم دود کن 

فقط یه سوال 

طلسم فقط اونی هست که میزین تو غذا ی ادم یا بیاره دم در خونه 

اخه من چند وقته بدبیاری های عجیب دارم به یه نفر مشکوکم که مدت هاست باهاش قطع رابطه ام چتدساله خونم رو چند باری عوض کردم اون ادرس خونمو نداره که مثلا بیاد دم در خونه یا توغذام بریزه میتونه ازراه دور طلسم کنه منو ؟