2777
2789
وای وای وای چرا پس  عجیبه چرا گفت اینا رو

یکی گفت ازسهمیه استفاده کردی تو۱۹سالگی استخدام شدی

اونم گفت خوشم اومده وقتی پدرمن جنگ میکرد پدربی مایه شماها خواب بودن مملکت مال خودمونه هرکیم چیزی بگه درکمتر از۲۴ساعت با سپاه دم درشونم

وا چرا توهین کرد من ده بیست صفحه ی اولشو دیدم مودب بنظر می‌آمد که  عجب  حالا تا پیکش واق ...

راست یا دروغشو خدا بهتر میدونه

ولی تناقض تو حرفاش زیاد بود

تا یکی مخالفش حرف میزد شروع میکرد توهین 

اخرشم گفت ظرف ۲۴ساعت از طریق اطلاعت میام چکارتون میکنم و فلان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کاربر @آرمینا۶۶۶۹  تو تاپیکش که تو پربازدیدهاست و قفل شد علاوه بر توهین و فحاشی به کاربرا ...

ینی چی میگه؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
به بقیه بی احترامی میکرد، جالبه بقیه هم میگفتن وای تو چه صبور بودی

والا همه چی تو نی نی سایت گندس دیگه 

من داداشم اینا یه بچه سی پی دارن ۸سالشه هنوز پوشک میگیرنش بدترررر ازاینم بوده شرایطشون اول ولی نه خودکشی کردن نه جیزی 

نی نی سایت همه جی فیلم هندیه

راست یا دروغشو خدا بهتر میدونه ولی تناقض تو حرفاش زیاد بود تا یکی مخالفش حرف میزد شروع میکرد توهین ...

گوه خورده اشغال 

کآری به این ندارم که خفاشو گرفتی خوردی ریدی به کره ی زمین. فقط بگو چطوری گرفتیش؟!!!! من یه یاکریم با اون اوسکولیو نمیتونم بگیرم! 🥴           مواظب عطسه کردنتون باشین دیگه نمیگن عافیت باشه میگن مرگگگگ😬            تا دیروز داشتیم چس ناله میکردیم ب خدا ک جونمونو بگیر حالا دنبال ماسکیم ک یوقت نمیریم🤦‍♀️       مورد داشتیم تو شرکت تا دیروز با لیوانی که صبح شیر میخورد، ظهر دوغ میخورد و عصر قهوه و چایی و دوباره چرخه استفاده ش از فردا شروع میشد. الان لیوانو میشوره میذاره تو کمدش درو قفل میکنه میره، من از ویروس کرونا ممنونم که بهداشت رو به خیلیا یاد داد. 😍         
والا همه چی تو نی نی سایت گندس دیگه  من داداشم اینا یه بچه سی پی دارن ۸سالشه هنوز پوشک میگیرنش ...

والا ،منم بچم ان آی سی یو بود...

نمیدونم صبر تو ذهن نی نی سایت یا دقیقا چیه؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
چرا خب 🤔🤔

نمد

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...
والا ،منم بچم ان آی سی یو بود... نمیدونم صبر تو ذهن نی نی سایت یا دقیقا چیه؟! 

بچه داداشم دقیقاتا۱سالگی بیمارستان بود زنشم ۱۸سالش بود چه بدبختی هایی ک نکشید ولی مثل ادم عادیه والا نه درخواست طلاق نه خودکشی نه جنگ با مادرشوهر هیچی

والا داشت اطلاعات سپاه رو می اورد درخونه هامون میگفت من بابام جنگ رفته سهمیه دارم حرف نزنین شماها&nb ...

در کل یه کمی زود جوش بود استارترش

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷