2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

117 بازدید | 7 پست

دوتاپسر۵ساله وچنروزه دارم طبقه بالا پدرشوهرم اینام اونام تو همه چی بچه نظر میدن شوهرمم دهن بینه مادرشوهرم توقه داره نینی برم مدام پایین ودرک نداره ک بچه ممکنه مریض بشه خاهرشوهرم قشنگ میگف احساس میکنم کرونا دارم میترسم برا بچم کسی هم درکم نمیکنه.مامانش میگف هزاربار لازم بشه بچتو ی لحظه برات نگه نمیدارم یامثلا میگفتن ببینیم تو چطو نگهش میداری نمیزاری بیاد پیش ما حالا اگ بچه خدای ناکرده فردا ی سرما هم بخوره میکنن توچشمم ک دیدی ازپس بچه برنمیای.پسرم حساس کردن ب نینی وشوهرم حساس شده ب من ونینی کاریمون نداره میگ تو پسر۵سالمون رونمیخای وتقصیر توئه گوشه گیرشده درصورتیکه مامانش اینا حساسش کردن نمیدونم بااین آشفتگی های ذهنم چ کنم

وااااي الهي ك به حق اين شب خدا بهت ي خونه مستقل بده

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بچه اولتون توجه بیشتری بکنین نوزاد چند روزه به تغذیه و استراحت نیاز داره تا خوب رشد کنه  درحالی که بچه پنج سالتون توجه زیادی از جانب شما و پدرش نیاز داره تا بتونه رقیب رو بپذیره  .کاری نکنین که از اول رابطه رقابتی بینشون شکل بگیره 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
آخه مامان بزرگش اینا حساسش کردن

شما با بیشتر توجه کردن حساسیتش روکم کن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست