2777
2789

واقعا هضمش نمیکنم چرا شوهر من جوری نیس که بهم آرامش بده مسلما منم بهش آرامش نمی‌دم خیلی دوست دارم آرامش برگرده بت زندگیم و منم از ته دل بگم شوهرم دلیل آرامشم 

کاش یه روز چشمامو باز کنم ببینم همونو که آرزو میکردم جلو چشمامه.آرامش آرامش آرامش ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای حال خوبتون تلاش کنید

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
اونا از یه سیاره دیگه ان

واقعا بعضی اوقات میگم مگه چند سالمه مگه چندبار زندگی میکنم که باید همش با حسرت بگذره😔

کاش یه روز چشمامو باز کنم ببینم همونو که آرزو میکردم جلو چشمامه.آرامش آرامش آرامش ....

خب همه زندگیا یه جور نیس که 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

میشه  بشه آرامش ات وقتی بفهمه ی خانم تمام و کمالی البته  دو طرفه ها یعنی  مرد  هم فهمیده  باشه همین .

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
به حق بزرگی خدا همین اللن آرامش به زندگی خودت و شوهرت برگرده

ممنون مهربونم⁦❤️⁩