2777
2789

سلام

من از حالت تهوع و دردسینه و سوزش معده و درآخر از عقب افتادن پریود متوجه شدم باردارم.

سه روز پیش لکه بینی داشتم و حدود دوساعت دل درد شدید. البته روزش یه مقدار تو سرما راه رفتم نمیدونم از اونم میشه یانه.

لکه بینیم امروز قطع شده ولی هم چنان علائم بارداری ندارم.دکتر شیاف تجویز کرده که استفاده کنم.الان دسترسی بهش ندارم که بپرسم برای علائم چیکارکنم؟

ممکنه نشونه ی سقط باشه؟

میشه هرکی امضامو دید برای اینکه زایمان راحتی داشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی فهمیدی بارداری 

من امروز فهمیدم 

با محاسبات تو تیکر نی نی سایت فهمیدم 4 هفتمه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من اون موقع که داشتم سقط میکردم خیلی بی دلیل شانه چپم درد گرفت. اگر اینقدر نگرانی سونو بده

دکتر گفت دوهفته دیگه بیا تا سونو بگیرم خارج رحمی نباشه ولی اینجا دیدم اگه علائم قطع بشه نشونه ی سقطه نگران شدم. نمیدونستم وگرنه از دکتر می پرسیدم

عزیزم ازمایش دادی که باردار هستی ؟ فقط با علایم نمیشه گفت باردار هستی . معمولا تو دوره پریود روز آخر ...

ن برا من خود روز موعدم ترشح داشتم 

بعدشم کمردرد و تیرکشیدن تخمدان

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
عزیزم ازمایش دادی که باردار هستی ؟ فقط با علایم نمیشه گفت باردار هستی . معمولا تو دوره پریود روز آخر ...

بله بتا روز ۳۳سیکل ۲۴۸بود.دکتر گفت عددش خوبه

دکتر گفت دوهفته دیگه بیا تا سونو بگیرم خارج رحمی نباشه ولی اینجا دیدم اگه علائم قطع بشه نشونه ی سقطه ...

عزیزم اینطور نیست 

چون شیافت میذاری دردات کم شده علائمت قطع شده

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
من اون موقع که داشتم سقط میکردم خیلی بی دلیل شانه چپم درد گرفت. اگر اینقدر نگرانی سونو بده

علائم دیگه ای نداشتی؟خونریزی شدید و دل درد واینا؟

عزیزم اینطور نیست  چون شیافت میذاری دردات کم شده علائمت قطع شده

خدا از دهنتون بشنوه عزیزم شماهم باردارین میشه برای سلامتیش دعاکنین؟