2777
2789
عنوان

بچه هاااااا چیکار کنممممم😓😓

259 بازدید | 26 پست

تو این کرونا مادرشوهرم هر هفته همه بچه هاشو شام دعوت میکنه والا بخدا دیگه کم اوردم نمیدونم چیکار کنم نرمم که ناراحت میشن.یکی به من بگه چیکاااااار کنممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو یه سر برو تو بیمارستان بخش کرونا از دکتر ها بپرس علت زیاد شدن کرونا چیه؟؟؟ دورهمی خانوادگی.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

فاز این ادما رو نفهیدم واقعا نمیدونم‌کی میخوان متوجه بشن،ما هم‌تو فامیل داریم انقدر رفت و آمد کردن تا بجه یه ساله هاشون هم گرفتن تا لب مرگ رفتن،ولی باز از رو نرفتن الان دوباره میرن واسه راند دوم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
ب بچه هات بگو نذارن کسی بوسشون کنه جیغ بزنن

کرونا به بوس نیست کافیه چند ساعت با فرد ناقل زیر یه سقف باشن گرفتنش حتمیه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت