2777
2789

من دانشجو ام یه شهر دیگه خانواده اضلا دوست ندارن اینابه کنار تو دانشگاه چند بار همکلاسیام بهم میگفتن چرا ناراختی چرا تو خودتی نمیدونم چیکار کنم باید حفظ ظاهر کنم بگم الکی خوشبختم میدونم گفتنش به اونا چیزیو حل نمیکنه نمیدونم چیکار کنم برچسب افسردگی نخورم دلمم نمیخواد دروغ بگم خودمو یه دختر شاد بدون مشکل جلوه بدم نمیدونم منظورمو فهموندم یانه منظوزم اینکه باید ادا دراورد جلو غریبه ها یانه

اصلا بروز نده 

آدم پیش کسایی ‌که نمیشناسه و اعتمادی بهشون نداره حرف نمیزنه چون ممکنه با استفاده از همون حرفهات بهت ضربه بزنن 

با یه دوست مجازی درد دل کن یا اصلا همین جا حرفاتو بگو

اینجا مجازیه کسی کسیو نمیشناسه میتونی راحت حرف بزنی

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درد دل نمی خوام بحث اینکه باید نقش بازی کنم اره

بازی کن خودتو شاد جلوه بده اما مشکلاتت رو اصلا نگو

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش