2777
2789
عنوان

خدا 💛

142 بازدید | 13 پست

♥️🍁دوام بیاور...

حتی اگر طناب طاقتت به باریک ترین رشته اش رسید 

حتی اگر از زمین و زمانه  بریدی

حتی اگر به بدترین  شکل ممکن ،کم آوردی .

در ذهنت مرور کن؛ 

تمام آرزوهای محال دیروز را  که امروز ،زیر دست و پای روزمرگی ات ،جولان می دهند 

تمام آن ثانیه هایی که مطمئن بودی نمی شود ،اما شد !

تمام آن لحظه هایی که فکر می کردی پایان راه است ،اما نبود!

می بینی ؟خدا حواسش به همه چیز هست ؛

دوام بیاور ♥️🍁

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

التماس دعا😞

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
التماس دعا😞

صبر درمان هر دردی ،ایمان به خدا هم معجزه است مطمئن باش مشکلتون حل میشه من دلم روشن ♥️

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@یه_خبر_خوب    

♥️😘

دیگه کم اوردم بخداااا😔😔😔

لطفا برام دعا کنین شاید خدا از زبون شما بشنوه و‌کمکم کنه

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
دیگه کم اوردم بخداااا😔😔😔 لطفا برام دعا کنین شاید خدا از زبون شما بشنوه و‌کمکم کنه

مطمئن باشید حل میشه اونی که بدون اذن اون ی برگ پایین نمیفته قطعا مشکل شما براش چیزی نیست یکم دیگه هم صبر کنید از بزرگی اش ناامید نشید همه چیز حل میشه ♥️😘

میشه برا منم دعا کنین؟😞 کاش میشد منم عشق دو طرفه رو تجربه میکردم😞

ان شالله تجربه می کنید و میاید از روزای خوشتون برامون تاپیک میزنید خدا خودشون دوای هر دردی هستن به خدا نزدیک شید خدا صداهای بنده های دل شکسته اش  و بیشتر دوست داره 😘♥️

ان شالله تجربه می کنید و میاید از روزای خوشتون برامون تاپیک میزنید خدا خودشون دوای هر دردی هستن به خ ...

مرسی عزیزدلم 

هر لحظه خدا رو صدا میزنم😞و ازش خواسته هامو میخوام😣

میدونم خودش کمکم میکنه😢

اگه میشه دم اذان برام دعا کن مهربون😞

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
مرسی عزیزدلم  هر لحظه خدا رو صدا میزنم😞و ازش خواسته هامو میخوام😣 میدونم خودش کمکم میکنه😢 ...

خواهش میکنم براتون سه تا توحید خوندم دم اذان که به هرچی دوست دارین برسین 😘

خواهش میکنم براتون سه تا توحید خوندم دم اذان که به هرچی دوست دارین برسین 😘

مرسی مهربونم😍

انشاالله شمام هر چی از خدا میخواین بهتون بده 

بهترین ها رو برات ارزو میکنم😃😙

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
مرسی مهربونم😍 انشاالله شمام هر چی از خدا میخواین بهتون بده  بهترین ها رو برات ارزو میکنم😃😙

فدات عزیزم ی دونه ای 🥰