2789
عنوان

فدای خنده هات بشم، فدای گریه هات ،کار دلم شده زندگی تو هوات😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 25407 بازدید | 5690 پست
عاالی 😁😁

شکرررر😁مبینا هستم و شما؟؟

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تا میام صلح کنم نمیزارین ک😂😂میخاستم شیرینی بگیرما😕

با کی😑😂😂😂 من تیممو راهی کردم رفتا😫اصنم قصد جنگ ندارم😞

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
وااااا  من تو تیم ایشونم که😑

ندا توامممم😑😫😂

خوش❤م 😁 منم بهاره

منم خوشبختم عزیزممم😁😁😎

دلت چرا عزیزم 😘😘 رو مبل لم دادی اینقدر هله هوله نخور مریز میشی دیگه 😢😢

از هله هوله نیست همیشه هر چند وقت یکبار اینجوری میشم😍💋

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره