2789
عنوان

فدای خنده هات بشم، فدای گریه هات ،کار دلم شده زندگی تو هوات😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 25410 بازدید | 5690 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای وای😱😱

داشتم به فنا میرفتم عاجی :/

کار دنیا رو باش .. تا که میشی فدات .. چجوری اخه انقدر راحت میزاره میره .. چی میخواستی چی شد .. همه بحثا بیخود .. تو میمونی تو خلسه‌ی نبود حس و حال و هواش .. (محسن ابراهیم‌زاده،،،میشی فداش) ++++++++🐳
بلا به دور  گواهی نامه ندارید 😁😂 من دارم    

نع ندارم :/

حالشو ندارم برم بگیرم 😂😂 کی گرفتی؟ امسال یا همون پارسال بعد ۱۸ سالگی؟

کار دنیا رو باش .. تا که میشی فدات .. چجوری اخه انقدر راحت میزاره میره .. چی میخواستی چی شد .. همه بحثا بیخود .. تو میمونی تو خلسه‌ی نبود حس و حال و هواش .. (محسن ابراهیم‌زاده،،،میشی فداش) ++++++++🐳
منم برم دیگه خداحافظ همگی 

برو بخون 😐

الهی 🥺 خدارو شکر چیزی نشده تاپیک صلوات باید بزنیم برات🙂

😁😂🌹

بادمجون بم افت ندارع 😂

نع ندارم :/ حالشو ندارم برم بگیرم 😂😂 کی گرفتی؟ امسال یا همون پارسال بعد ۱۸ سالگی؟

پارسال 😁😂 خیلی خوبه کلاس ها هم خوش میگذره بگیرید حتما من کلی خاطره دارم از گواهی نامه گرفتن

کاربر خانم😐😂
من رفم بچه ها فعلا😄خوش باشید تا درودی دیگر بدرود🖐

زود به زود بیاع حاجی 😂🙌

😁😂🌹 بادمجون بم افت ندارع 😂

نگو این حرفو😂

@اعتصامی  ابجی جون ی تاپیک صلوات برای سلامتی داداشمون بزن لطفا هر موقع وقت شد😁

🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خورشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️ 🌺🌺   
پارسال 😁😂 خیلی خوبه کلاس ها هم خوش میگذره بگیرید حتما من کلی خاطره دارم از گواهی نامه گرفتن

سرعت عملو برم 😂

جدا؟ یه حس بم‌میگه خیلی کلاساش خشکه 😑😂

خوشم نمیاد یکی بشینه بغل دستم زیر پاشم کلاج و ترمز باشه 😂

میوه ای هااا 😂😂 مرسی که برداشتی  نوش جونت❤🌺

قربانت                

میوه م ورداشتم مرسیییی

آخ جووون چه ترشهههه        

http://goftino.com/c/BXs8Ssبا انحراف و تعصب به جایی نمیرسیم.انسانم آرزوست.  just god    انسان سالار_یکتا پرست_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه)   با احترام به تفاوتا و شباهتا(که بین همه هست)میتونیم قشنگ زندگی کنیم.قضاوت و کلی گویی ممنوع.لطفا این کاربری رو تو تاپیکای عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_تاریخی_نژادی_غیر مجاز تگ نکنید.با تشکر.علت این که میگم just god اینه که اولا جز خود خدا هیچکسو ندارم.ثانیا طبق عقاید شخصی خودم توکل و توسل به غیر از خدا رو کلا گناه و اشتباه میدونم.لطفا اینقدر سوالات شخصی نپرسید.فقط بدونید که همیشه اوضاع اینطوری نمیمونه
سلااام چطوری خوبی؟ 😁🙌 عاره والا خیلی رحم کرد خدا

قربانت خدا رو شکر            

مراقب باش لطفا

چیزیت نشد؟؟؟؟

http://goftino.com/c/BXs8Ssبا انحراف و تعصب به جایی نمیرسیم.انسانم آرزوست.  just god    انسان سالار_یکتا پرست_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه)   با احترام به تفاوتا و شباهتا(که بین همه هست)میتونیم قشنگ زندگی کنیم.قضاوت و کلی گویی ممنوع.لطفا این کاربری رو تو تاپیکای عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_تاریخی_نژادی_غیر مجاز تگ نکنید.با تشکر.علت این که میگم just god اینه که اولا جز خود خدا هیچکسو ندارم.ثانیا طبق عقاید شخصی خودم توکل و توسل به غیر از خدا رو کلا گناه و اشتباه میدونم.لطفا اینقدر سوالات شخصی نپرسید.فقط بدونید که همیشه اوضاع اینطوری نمیمونه
قربانت                   میوه م ورداشتم مرسی ...

نوش جون من از این به بعد چای میوه ای میارم تو تاپیک😂😂😂😂😂😂😂

🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خورشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️ 🌺🌺