2777
2789
وزنش نسبت ب قد اش کمه ولی مهم نیست.اگه ضعف نداره یا بدقلقی نمیکنه ینی مشکلی نیس ولش کن لاغر باشه بهت ...

نه اتفاقا غذا خوردنش عالیه از۴ماهگی بهش غذا دادم از۱۵ماهگی ی سینمو ازش گرفتم فک کنم دو ماه بعد سینه دیگمو ازش گرفتم ولی از بچگی لب به شیر پاستوریزه نزد

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما برای بلند شدن قد چی پیشنهاد میدید؟

حبوبات

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
برنامه های تلویزیون که نگاه میکنه کنترل کنید خواهرت و شوهرش  هم رعایت کنن به بچه هم بگید که این ...

اخه ماهواره ندارم ابجیمم میگه هیچ حرکتی نداشتیم پیشش حرفای رکیک میزنه اصلا نمیشه گفت نمیدونم ازکجایادگرفته یعنی طبیعی نیس

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
از۱۵ماهگی ی سینمو ازش گرفتم دوماه بعدش بود فک کنم اون یکی سینمو قطع کردم از۴ماهگی غذا بهش دادم ولی ا ...

اشکال نداره وزنش هم بالا میره وقتی به راه رفتن و دویدن  میفتن کلا دیر وزن میگیرن شیرشو رو با عسل شیرین کن هم تقویته هم تشویق میشه به خوردن  

اشکال نداره وزنش هم بالا میره وقتی به راه رفتن و دویدن  میفتن کلا دیر وزن میگیرن شیرشو رو با عس ...

اصلا نمیخوره هیچ جوره...‌.

اخه ماهواره ندارم ابجیمم میگه هیچ حرکتی نداشتیم پیشش حرفای رکیک میزنه اصلا نمیشه گفت نمیدونم ازکجایا ...

اخه باید از یه جایی یاد گرفته باشه خودش که بلد نیست دور و اطراف بچه هم بازی نداره از اون یاد گرفته باشه ؟

اشکال نداره وزنش هم بالا میره وقتی به راه رفتن و دویدن  میفتن کلا دیر وزن میگیرن شیرشو رو با عس ...

وایی نمیدونم کی ب دخترم گفته عسل پی پی زنبوره خیلی وقته دیگه لب نمیزنه😕😕

❤️

وایی نمیدونم کی ب دخترم گفته عسل پی پی زنبوره خیلی وقته دیگه لب نمیزنه😕😕

امان از این حرفا که الکی بچه رو از غذا می ندازه 

بچه ها خودشون ایراد گیر هستن منتظرن یکی هم یه چیزی بگه دیگه بهونه بیارن 

اخه ماهواره ندارم ابجیمم میگه هیچ حرکتی نداشتیم پیشش حرفای رکیک میزنه اصلا نمیشه گفت نمیدونم ازکجایا ...

اصلا به ماهواره نیست ماشاا... تلویزیون خودمون یه عالم حرف زشت میزنن تو فیلما.

من قبلا که بچه نداشتم اصلا توجه نکرده بودم.پسرم الان 2 سال و نه ماهشه حساس شده به حرفای زشت.

از سریال کیمیا کلمه ک ث ا ف ت رو یاد گرفته بود با هزار مکافات از سرش انداختم.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖