2777
2789
عنوان

نامزد قبلیم تحدید میکنه

296 بازدید | 25 پست

با پسر عمه مامانم ۲ ماه نامزد شدیم.عقد نکردیم نامزد منظورم نشونه.خلاصه فهمیدم که باهم نمیتونیم زندگی کنیم ولی مناسب من نیست حالا با مادرم حرف زدم که کنسلاته و به درد من نمیخوره.حالا میگه من یه کلانچ تنفنگ پره دارم میدونم کیا رو باید بکشم.ما لر هستیم بعد بهش گفتم من نمیخوامت نمیتونم با آدمی مثله تو زندگی کنم.میگه من آبروم برام مهمه بهش گفتم آبرو مهمه یا زندگیت میگه آبرو.

و اینکه فهمیدم یکم شیرین عقله 

از بچه کوچیک تا بزرگ بهش میگن دیوونه 

من نمیدونستم چون با فامیل مادرم زیاد ارتباط نداشتیم تو این دوران نامزدی فهمیدم که شقش پقه یکم گیراییش پایینه 

وقتی تحدید به کشتن اینا میکنه میترسم.

اگه باهاش ازدواج کنم بدبخت عالمم چون شرین عقله و بی سواده یعنی خواندن نوشتن نداشت موهای سفید و سنش ۳۰ سال ظهرشم اصلا حتی معمولی نبود.برعوس خودم که ۲۰ سالمه و ظاهرم همه جا مثال زیباییه تعریف از خودم نمیکنم میخوام براتون مثال بزنم.و اینکه همه میگفتن حتما دعا درست کرده برات چون چند سال پیشم خواستگاری کرده من حالم ازش بهم میخورد ولی این دفعه که خواستگاری کردن من جیغ میزدم میگفتم میخوامش جلوی همه.ولی بعدش انگار به خودم اومدم.

و اینکه این خانواده دستش تو کار جادو اینا هست حتی یبار یکی از شال هامو خونشون دیدم.در صورتی که اصلا چیزی جا نزاشتم نمیدوونم چی بگم.اینا لرن فک میکنن چون نامزده باید حتما ازدواج کرد نمیفهمن که نانزدی برای شناخته

مهربون باش، اگه نبودی الان شو❤

بهش میگیم میخوایم بهم بزنیم میگه آبروم میره.

گفتم ازدواج کنیم طلاق بگیریم بهتره یا از الان بهم بزنیم.

آبرو برات مهمه یا زندگی 

میگه تو هنو باهام زندگی نکردی که بفهمی 

یه لحظه از بی عقلیش داغ شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو نجات بده.بهتر ک ب عقد نرسیده

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

تحدید=تهدید

بعدم مگه شهر هرته که کشت کشتار راه بندازه والله تگزاسشم همچین نیست بعدم شمام با زبون خوش بگو شکایت میکنم ببینم چه غلطی میکنی

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

جادو کردن😑😑😑😑

لر هستن فکر میکنن چون نامزده باید حتما ازدواج کرد!!!

«تحدید» می‌کنه

شما یه‌مقدار مسؤولیت اشتباهاتتونو گردن بگیرید بد نیست

همونطور که جواب مثبت دادی الانم قانعشون کن منتها با زبون‌ خوش و منطقی

و انقدر توهین و تحقیر نکنید عزیزم...

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خب جدا شو تهدیدم کرد پلیس برای همین روزاست...اگر رابطه نداشتین شالت چطور جامونده؟

برای شام یا ناهار تو دوران نانزدی دعوتمون کردن با خانواده منم با یه شال و میرفتمو میموندم دیگه

منظورم اینه شالمو برداشته بودن