2777
2789

من امسال کنکور دارم ولی میخام بدون کنکور برم دانشگاه میشه؟کامپیوتر یا ای  تی؟چطور باید ثبت نام کنم؟بدون ازمونه؟برچه اساس پذیرش میشم؟شهریش رو میدونین برا کارشناسی چقده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری سایت دانشگاه آزاد

واحد علوم تحقیقات منظورته دیگه؟!

همه‌ی دانشگاه‌های آزاد،یکسری رشته‌ها بر اساس سوابق تحصیلی دارن 

ثبت نامش هم اینترنتی هست(منتها الان فکرکنم وقتش تموم شده)

آی‌تی فکر کنم با آزمون هست،اما کامپیوتر بدون ازمون

چون رشته‌ی فنی هستن،شهریه‌اشون ممکنه ترمی تا ۴تومن هم دربیاد

باز برو سایتش نگاه کن،یا حضوری برو بپرس

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
باید بری سایت دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات منظورته دیگه؟! همه‌ی دانشگاه‌های آزاد،یکسری رشته‌ها ب ...

سایتش رو زیر و رو کردم هیچ جاییش ننوشته کجاشو ببینم؟

باازمون ینی کنکور؟اخه ازاده

سایتش رو زیر و رو کردم هیچ جاییش ننوشته کجاشو ببینم؟ باازمون ینی کنکور؟اخه ازاده

بله کنکور دیگه

یکسری رشته‌های پرطرفدار تو آزاد با کنکور سراسری برداشته میشن 

مگه نمیدونی؟!

یکسری رشته‌ها صرفا براساس سوابق تحصیلی هستن

به خودت زحمت بده همین الان پاشو برو بپرس حضوری،برو دفتر آموزش دانشکده فنی و مهندسی

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕