2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت درخواست طلاق دادم بهت ابلاغ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 57 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگه نمیتونی مهریه بگیری ،بخاطر کرونا حکم جلب نمیدن،نمیدونم والا

من دقیق نمیدونم ولی اینو مطمئنم دروغ زیاد میگن مردا همین فردا صبح با یه وکیل صحبت کن. وضعش چطوره؟ خونه ماشین حساب بانکی اینا؟ اگه مهریت عندالمطالبه باشه مجبوره بده اگاهیتو زیاد کن در این مورد با همین هم بترسونش. چقدر مهریت؟

هی دنیا یکم تندتر برو ببینیم تش چی میشه
میگه نمیتونی مهریه بگیری ،بخاطر کرونا حکم جلب نمیدن،نمیدونم والا

شما در همه مراحل مشاوره و دادگاه بگو راضی به طلاق نیستی

وقتی ایشون طلاق بخواد تا نصف اموالش رو باید بده و چون شما درخواست مهریه ندادی حتما ازش میگیرن

من دقیق نمیدونم ولی اینو مطمئنم دروغ زیاد میگن مردا همین فردا صبح با یه وکیل صحبت کن. وضعش چطوره؟ خو ...

۷۰ تا سکه ،اره هست ولی میگه نمیتونی بگیری ،چون چیزی به نامش نداره ،یه خونه پدری داره که به نام مامانشه،ماشینشم زده به نام خواهرش 

دو سال هر ماه، چند بار دعوا دارید؟!!! اگه واقعا از جنگ اعصاب خسته شده بودید یه فکر اساسی واسه زندگیت میکردی یا درستش میکردی یا تمومش میکردی.

من شاید سالی دو سه بار بحث و دعوا داشته باشیم، یه سال بخاطر مشکلات مختلف اعصابمون ضعیف شد و فکر کنم چهار پنج باری دعوا کردیم ساکمو بستم و گفتم من تحمل این زندگی که هر روزش دعواست ندارم یا درست مثل دوتا آدم بالغ رفتار کنیم و مشکلاتمون رو حل کنیم یا مثل دوتا آدم بالغ، اختلافاتمونو بپذیریم و دوستانه جدا شیم! 

پسرم نه ماهشه ،و خانوادم حمایتم نمیکنن،خودم از خدامه 

دوساله ازدواج کردی هر هفته دعوا داری بچه طفل معصوم چی بود اول زندگیت  ولی جدی میکم اگر جون هستی از الان به فکر یا درست کردن زندگیت باس یا نابود میشی اون بچه هم نابودتر میشه .. یک حالا که تهدید کرده بچه رو بهش بده ساکتو ببند برو خونه پدرت جای بد نمیزاریش پیش باباشه اصلا هم نترس نمیکشنش مثل تو هم دوستش دارن بعد وسایلتو بردار برو بگو میام بقیه رو هم میبرم بچه مسئولیت داره من نمیتونم پسر هم هست دست و پامو میبنده برو خونه پدرت یختیت یک هفته هست میاد به دست و پات میفته اها اخر سر هم بگو لطفا مهریم رو هم کامل پرداخت کن حالا که دادخواست دادی حضانت بچه رو هم نمیخوام هفته ایی یبار میبینمش کافی.. اگر خانوادش مقصرن بعدا برای برگشتت شرط بزار حق ندارن تو زندگیت دخالت کنن

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈
دو سال هر ماه، چند بار دعوا دارید؟!!! اگه واقعا از جنگ اعصاب خسته شده بودید یه فکر اساسی واسه زندگیت ...

خانوادم نمیزارن جدا شم حتی نمیتونم قهر برم ،ولی دو‌ماه پیش میخواستم برم ،دید جدی هستم اومد معذرت خواهی کرد وای بازم همون اش و همون کاسه 

چرا میخوام چون واقعا بریدم از این همه جنگ اعصاب ،ولی مشکلات طلاق میترسونم

حتی اگه نمی خوای طلاق بگیری، مهریه ت رو بزار اجرا. اینجوری مجبور میشه یا درباره طلاق باهات توافق کنه یا درباره درست زندگی کردن

دوساله ازدواج کردی هر هفته دعوا داری بچه طفل معصوم چی بود اول زندگیت  ولی جدی میکم اگر جون هستی ...

نمیتونم پسرمو بدم واقعا،دلم نمیاد اصلا،خودش که سرکاره میخواد بزاره پیش مامانش اونجا هم شلوغ این بچه بیاد بزنش اون بچه بیاد بزنش

ولی در کل از  عامل دعواهاتونو رو حذف کنید زندگی بدون ارامش اخه چه فایده ایی داره خانوادت هم شک نکن تو خیابون ولت نمیکنن بعدا هم برو سر کار 

۷۰ تا سکه ،اره هست ولی میگه نمیتونی بگیری ،چون چیزی به نامش نداره ،یه خونه پدری داره که به نام مامان ...

داره میترسونتت، ضعف نشون نده. بگو با روال کار آشنا هستم خودم. مهریه حق توعه و باید بگیریش. پسرتم اگر میخوای داشته باشه حق حضانتشو بگیر وگرنه هفت سالش بشه برش میداره. گرچه خیلی بدو بدو داره اما ارزششو داره بعدش.

هی دنیا یکم تندتر برو ببینیم تش چی میشه
خانوادم نمیزارن جدا شم حتی نمیتونم قهر برم ،ولی دو‌ماه پیش میخواستم برم ،دید جدی هستم اومد معذرت خوا ...

جدی باش قشنگ بدون گریه و زاری و سرو صدا حرف بزن مشکلت دردت ناراحتیت عامل بحث ها رو خاتنه بدید  هیچ چیز الان از روان اون بچه واجب تر نیست