دو ساله ازدواج کردیم ،هر روز دعوا داریم سر خانوادش و خواهراش ،کتک خوردم قهر کردم داد زدم سکوت کردم ولی درست نشد،تمام مناسبتا باهم قهریم ،این سری هم سر یه حرف که خواهرش رفته گفته بهش یعنی خبر چینی کرده بحثمون شد ،و منم عصبی شدم داد زدم چون واقعا دیگه بریدم از جنگ اعصاب،کلا منتظر یکی از اعضای خانوادش چیزی بگه بیاد خونه دعوا بندازه ،پاشده رفته خونمون با بابام صحبت کردن که من داد زدم وفشح دادم ،حالا امشب هم بهم میکه درخواست طلاق دادم
خانوادم نمیزارن جدا شم حتی نمیتونم قهر برم ،ولی دوماه پیش میخواستم برم ،دید جدی هستم اومد معذرت خوا ...
اول باید با خانواده ت هماهنگ باشی حتی اگه قصدت جدی نیست تظاهر کنید که شوهرت حواسش جمع شه. دوما مجبورش کنی بیاد مشاوره و اختلافات و مشکلاتتون رو اصولی و از ریشه حل کنید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جدی باش قشنگ بدون گریه و زاری و سرو صدا حرف بزن مشکلت دردت ناراحتیت عامل بحث ها رو خاتنه بدید ...
خاتمه نمیده ،همش سر دیگران دعوا میندازه کافیه یکی بهش بگه مثلا چرا زنت امروز نرفت پیش مامان ،میاد خونه کاری میکنه دعوا کنیم ،آخرم میگخ اره چرا نرفتی ،یعنی حرف من اهمیتی هم نداره
۷۰ تا سکه ،اره هست ولی میگه نمیتونی بگیری ،چون چیزی به نامش نداره ،یه خونه پدری داره که به نام مامان ...
بگو مجبوری اقساطی بدی قرار نیست چون اموال نداره کلا مهریه نده بعدشم بترسونش بگو میرم ارامش پیدا کنم تو هم با خواهرت خوش باش جونم اول زندگیمه کار میکنم محتاج هیچ کسیم نمیشم تو بمون با بچت و خواهر فتنت
یه ماه حذف کردیم آروم بود همه چی ،ولی خمین که شروع شد دوباره جنگا راه افتاد،نمیفهمه ،همیشه حمایت میک ...
متاسفانه شوهرت بلوغ فکری نداره و تخت کنترل مادر و خواهرشه از اول اشتباه در اشتباه بوده چهار بار بهش تیکه بنداز که مثلا اره اجازتو از ابجیت گرفتی مامانت بهت اجازه داده اینکار رو بکنی یا فلان بدونه قدرتی نداره و عروسک دست اوناست خودش کم کم جمع میکنه
اصلا حمایتم نمیکنن هر کاری میکنه میگن تحمل کن هیچی نگو ،بخاطر ابروشون تصلا قبول نمیکنن میگن باید زند ...
پس دیگه خودت باید به فکر خودت باشی. از این سازمانی های حمایت از زنها و اورژانس اجتماعی ها کمک بگیر. اگه تلگرام و اینستا داری، پیج ابراهیم طحان رو دنبال کن خیلی آموزش های خوبی داره می تونی از مشاوره تلفنیشون هم استفاده کنی
اینم بگم تقریبا ماهی چند بار دعوامون میشه ومیگخ بیا از هم جدا بشیم ،حالا این سری میگه درخواست دادم
هر وقت بهت گفت درخواست دادم محکم بگو خداروشکر اگه یه کار عاقلانه توی زندگیت کردی همینه منم از خدامه زودتر از شر این زندگی راحت شم و آرامش پیدا کنم. اصلا جلوش وا نده و خودتو نباز.
پسرم نه ماهشه ،و خانوادم حمایتم نمیکنن،خودم از خدامه
نگران پسرت نباش. چون در هر صورت بخاطر نوزاد بودن دادگاه بچه رو به تو میده، ولی اجازه نده شوهرت بفهمه بچه نقطه ضعفته. هر وقت بحث طلاق و ندادن بچه رو پیش کشید بگو بچه ت واسه خودت مگه از خونه بابام آوردمش ؟!!!! اصلا نباید بزاری شوهرت متوجه ترسها و ضعف هات بشه