2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت درخواست طلاق دادم بهت ابلاغ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 57 پست
خانوادم نمیزارن جدا شم حتی نمیتونم قهر برم ،ولی دو‌ماه پیش میخواستم برم ،دید جدی هستم اومد معذرت خوا ...

اول باید با خانواده ت هماهنگ باشی حتی اگه قصدت جدی نیست تظاهر کنید که شوهرت حواسش جمع شه. دوما مجبورش کنی بیاد مشاوره و اختلافات و مشکلاتتون رو اصولی و از ریشه حل کنید.

ولی در کل از  عامل دعواهاتونو رو حذف کنید زندگی بدون ارامش اخه چه فایده ایی داره خانوادت هم شک ...

یه ماه حذف کردیم آروم بود همه چی ،ولی خمین که شروع شد دوباره جنگا راه افتاد،نمیفهمه ،همیشه حمایت میکنه از خواهراش و سر اونا دعوا میندازه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی باش قشنگ بدون گریه و زاری و سرو صدا حرف بزن مشکلت دردت ناراحتیت عامل بحث ها رو خاتنه بدید   ...

خاتمه نمیده ،همش سر دیگران دعوا میندازه کافیه یکی بهش بگه مثلا چرا زنت امروز نرفت پیش مامان ،میاد خونه کاری میکنه دعوا کنیم ،آخرم میگخ اره چرا نرفتی ،یعنی حرف من اهمیتی هم نداره 

اول باید با خانواده ت هماهنگ باشی حتی اگه قصدت جدی نیست تظاهر کنید که شوهرت حواسش جمع شه. دوما مجبور ...

اصلا حمایتم نمیکنن هر کاری میکنه میگن تحمل کن هیچی نگو ،بخاطر ابروشون تصلا قبول نمیکنن میگن باید زندگی کنی حتی قهرم نمیتونم برم

۷۰ تا سکه ،اره هست ولی میگه نمیتونی بگیری ،چون چیزی به نامش نداره ،یه خونه پدری داره که به نام مامان ...

بگو مجبوری اقساطی بدی قرار نیست چون اموال نداره کلا مهریه نده بعدشم بترسونش بگو میرم ارامش پیدا کنم تو هم با خواهرت خوش باش جونم اول زندگیمه کار میکنم محتاج هیچ کسیم نمیشم تو بمون با بچت و خواهر فتنت 

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈

نمیدونم بهترین راه چیه چون تصویر درستی از زندگیت و موقعیتت ندارم..

فقط از تههههههه دلم میخوام آرامش و خوشبختی روی زندگیت سایه بندازه

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
یه ماه حذف کردیم آروم بود همه چی ،ولی خمین که شروع شد دوباره جنگا راه افتاد،نمیفهمه ،همیشه حمایت میک ...

متاسفانه شوهرت بلوغ فکری نداره و تخت کنترل مادر و خواهرشه از اول اشتباه در اشتباه بوده چهار بار بهش تیکه بنداز که مثلا اره اجازتو از ابجیت گرفتی  مامانت بهت اجازه داده اینکار رو بکنی یا فلان بدونه قدرتی نداره و عروسک دست اوناست خودش کم کم جمع میکنه 

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈
اصلا حمایتم نمیکنن هر کاری میکنه میگن تحمل کن هیچی نگو ،بخاطر ابروشون تصلا قبول نمیکنن میگن باید زند ...

پس دیگه خودت باید به فکر خودت باشی. از این سازمانی های حمایت از زنها و اورژانس اجتماعی ها کمک بگیر. اگه تلگرام و اینستا داری، پیج ابراهیم طحان رو دنبال کن خیلی آموزش های خوبی داره می تونی از مشاوره تلفنیشون  هم استفاده کنی

اینم بگم تقریبا ماهی چند بار دعوامون میشه و‌میگخ بیا از هم جدا بشیم ،حالا این سری میگه درخواست دادم

هر وقت بهت گفت درخواست دادم محکم بگو خداروشکر اگه یه کار عاقلانه توی زندگیت کردی همینه منم از خدامه زودتر از شر این زندگی راحت شم و آرامش پیدا کنم. اصلا جلوش وا نده و خودتو نباز.

متاسفانه شوهرت بلوغ فکری نداره و تخت کنترل مادر و خواهرشه از اول اشتباه در اشتباه بوده چهار بار بهش ...

کار از تیکه گذشته ،دقیقا همینه بلوغ فکری نداره ،چیکار باید کنم ؟؟

هر وقت بهت گفت درخواست دادم محکم بگو خداروشکر اگه یه کار عاقلانه توی زندگیت کردی همینه منم از خدامه ...

من وا نمیدم خانوادمم که پر روش میکنن،میخوام جمع کنم با بچم برم قید جفتشونو بزنم

پسرم نه ماهشه ،و خانوادم حمایتم نمیکنن،خودم از خدامه 

نگران پسرت نباش. چون در هر صورت بخاطر نوزاد بودن دادگاه بچه رو به تو میده، ولی اجازه نده شوهرت بفهمه بچه نقطه ضعفته. هر وقت بحث طلاق و ندادن بچه رو پیش کشید بگو بچه ت واسه خودت مگه از خونه بابام آوردمش ؟!!!! اصلا نباید بزاری شوهرت متوجه ترسها و ضعف هات بشه