2777
2789

دو ساله ازدواج کردیم ،هر روز دعوا داریم سر خانوادش و خواهراش ،کتک خوردم قهر کردم داد زدم سکوت کردم ولی درست نشد،تمام مناسبتا باهم قهریم ،این سری هم سر یه حرف که خواهرش رفته گفته بهش یعنی خبر چینی کرده بحثمون شد ،و منم عصبی شدم داد زدم چون واقعا دیگه بریدم از جنگ اعصاب،کلا منتظر یکی از اعضای خانوادش چیزی بگه بیاد خونه دعوا بندازه ،پاشده رفته خونمون با بابام صحبت کردن که من داد زدم وفشح دادم ،حالا امشب هم بهم میکه درخواست طلاق دادم 

خب یه بار بگو باشه .چون مطمئنم دروغ میگه حتما نقطه ضعف گرفته 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازش تشکر کن. سعی کن مهریتو هرچقدر شد بگیری. جهازتو کم کم جمع کن که نتونه چیزیشو بالا بکشه. طلاها و پولاتم از دسترسش خارج کن. زندگی جدید و خوبی رو برای شما ارزومندیم

هی دنیا یکم تندتر برو ببینیم تش چی میشه

خوش به سعادتت همون بهتر بره پیش خواهرش ببینم براش زن میشه؟ 

حالا که اون درخواست داده مجبوره نصف اموالش بده بهت

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ازش تشکر کن. سعی کن مهریتو هرچقدر شد بگیری. جهازتو کم کم جمع کن که نتونه چیزیشو بالا بکشه. طلاها و پ ...

میگه نمیتونی مهریه بگیری ،بخاطر کرونا حکم جلب نمیدن،نمیدونم والا