پسردومم تازه چنروزه بدنیااومده طبقه بالا پدرشوهرم ایناییم.اونا پسرم رو ک۵سالشه دوس دارن ولی خو سربسرش میزارن واذیتش میکنن مثلا مادرشوهرم میگ مدام دیگ دوس ندارمت وداداشتو دوس دارم وتو عزیز نیستی و...ازاین سری حرفا ایقدم جلو ما بش محبت میکنه ک نمیشه چیزی گف.حالامشکلم اینجاس من پسرم رو کاملا آماده کرده بودم برا تولد نینی واونم خیلی خوشحال بود ولی اونا ازبس همین چیزا رو توگوشش خوندن ب نینی حساسش کردن ب شوهرمم مستقیم وغیرمستقیم گفتن ک نباید بری سراغ نینی ک بچه حساسه وتو روحیش میخوره.درصورتیکه انگار حسودیشون میشه شوهرم بچه دومون رو دوس داشته باشه چون مثلا بچه داداشش ک تازه بدنیااومده رومثلا وقتی میبینه زود جوگیرش میکنن تا اونم بغلش کنه و دوسش داشته باشع.حالا شوهرم زیاد نمیاد پیش نینی چون دهن بینه وگرن میبینم نینی رو دوس داره انگار بش تلقین شده همش میگ الان امیر میاد دیگ ب نی نی کاری نداره خیلی ناراحتم کسی میدونه چجور این ذهنیتش رو برگردونم😔😔😔
راس میگه نوزاد که حالش نمیشه تا ا سال بزار برای پسرت عادی بشه بعد سمت بچه برین
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخ از این همه عروس که کنار پدرشوهراشونن من نمیدونم چرا این پسراشون نمیرن یه جای دیگه خونه بگیرن این خیلی تاثیر داره که ازشون دور باشین خیلی تاثیر داره.
منم متاسفانه بالای خونه ی پدرشوهرم و به شوهرم گفتم بچم یکسالش شد باید از اینجا بریم
راس میگه نوزاد که حالش نمیشه تا ا سال بزار برای پسرت عادی بشه بعد سمت بچه برین
آخه نیت اونا چیز دیگس حالا خودمم میگفتم رعایت کنیم ولی حساس شده آدم تو این شرایط نیاز داره شوهرش محبت کنه بچه عزیز باشع ن این رفتارا اونا ک پسرم رو اذیت میکنن حالا ازکی تاحالا ایقد حساس شدن روش
آخه نیت اونا چیز دیگس حالا خودمم میگفتم رعایت کنیم ولی حساس شده آدم تو این شرایط نیاز داره شوهرش محب ...
خانواده شوهر =حسادت درست بشو هم نیستن
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
بخدا انگار اونا حسودیشون میشه ن بچه الکی پسرم رو حساس میکنن
سیاست کن بگو دیگه از این حرفا نزنین به شوهرتم بگو من به توجهت نیاز دارم