2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سختم بود کار ااینترنتی میکنم الان با اینستا لایک و فالو میکنم در ماه 500 600 تومن دارم بسمه

میشه منم مثل شما کار اینترنتی انجام بدم. 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
چه خوب چه جوری این کار پیدا کردی

آگهی دیدم نی نی سایت رفتم پرس و جو کردم دیدم بد نیست 

بعد یه گروه هم داشتن تلگرام بچه هایی که درامد داشتن از اینکار منم وارد شدم دوماهه خوبه راضیم 

بله پیج ساختم اینستا به سایت وصل کردم فالو و لتیک میکنم دستمزدشو میگیرم....  پولشم به روبل هس ...

گت لایک؟

الان سر همون تو خونمون جنگ شد

گوشی خودم ی جوریه هعی باید دکمه بازگشت بزنم ترسیدم خراب شه

گوشی خواهرمو برداشتم اومد ازم گرفت جیغ داد از حرصم گوشی رو از شارژر کشیدم دیدم هندزفریم وصل بوده روش از وسط نصف شد هندزفری😐

اگه برای خوت کسب و کاری راه بندازی خوبه. مثلا من تو خونه ترجمه میکنم . بد نیست 

ولی برای شرکتی یا جایی بخوای کار کنی سخته

لباس فرم و مقنعه و... فکرشو بکن پری هم باشی. اح

از مقنعه متنفرم. کلافه میکنه

اگه برای خوت کسب و کاری راه بندازی خوبه. مثلا من تو خونه ترجمه میکنم . بد نیست  ولی برای شرکتی ...

والا پارسال می خواسنیم یه مغازه بزنیم نشد ترسیدم الان هم همسرم میگه عجله نکن بعد از عید یه مغازه هم دور و بر‌ خونمون میگیریم اما نمی دونم 

ببخشیدبچه ها چند سالشونه کجا می مونن؟دغدغه ی این روزای من😊

من دو تا دارم که یکی ۵ سال و نیمش 

یکی دو سال و هفت ماه 

ی پرستار خوب دارن و منم از کیلینیکم چکشون میکنم تو خونه دوربین هست 😉