2777
2789
عنوان

عکس رنگی

167 بازدید | 17 پست

دوستان میخوام عکس  رنگی با بیهوشی بگیرم تو ابن سینا همش میترسم دیگه به هوش نیام😥😭میشه همچین چیزی

برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️

نه نمیشه عزیزم

تاپیک عکس رنگی منو بخون با جزییات نوشتم

انقد بیهوشیش کوتاهه و کیف میده که خوشش میاد ادم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

من انجام دادم واقعا نیازی به بیهوشی نبود البته از نظر من ! بازم بگن انجام میدم با اینکه درد داشتم ولی چند ثانیه بود 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چ جوریه ک همه میترسن؟

اگه از من میپرسی به نظرم خیلی درد نداره فقط چند دقیقه طول میکشه تا اومده دردت بیاد تموم شده البته آستانه درد هر کسی فرق میکنه

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
درسته آمپول میزنن؟ ک درد داره

امپول نداره با یه وسیله بنام اسپوکلوم دهانه واژن باز میکنن بعد یه ماده ای داخل رحم تزریق میکنن که موقع عکس گرفتن داخل رحم و لوله ها کاملا دیده بشه اون یکم درد داره همین

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره